Meter geter

  • RK-3000 Type Vertical Vibration Testing Instrument

    RK-3000 Instrumen Tes Getaran Vertikal

    Pambuka Produk Instrumen Tes Getaran Vertikal RK3000 Minangka Jenis Instrumen Kanggo Inspeksi Peralatan Elektronik Lan Resistensi Shock Saka Berbagai Produk. Instrumen Iki Ngadopsi Sirkuit Kontrol Mikrokomputer Lanjut, Bisa Ngelingi Wektu Vibratif Saiki Lan Ora Bakal Ilang, Amarga uga Ngawasi Amplitude Vibrative. Nalika Mesin Wis Mati Utawa Outage Bakal Elingi Wektu Vibrative Saiki Kanthi Otomatis, Resetting Otomatis Kanggo Nyegah Fenomena Ala
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk