Telung-Tataran sing cerdas

  • RK9830N Three-Phase Intelligent Power Meter

    Meter Daya Cerdas RK9830N Tiga-Tahap

    Pambuka Produk Instrumen Pengukuran Kuantitas Listrik Seri RK9830N (Meter Daya Digital), Bisa Ngukur Tegangan, Saiki, Tenaga, Faktor Tenaga, Frekuensi, Energi Listrik lan Parameter Liyane, Sugih Kandhungan, Nduwe Jangkure Ukur Wide, Alarm Preset, Latches Lan Fungsi Komunikasi. Motor Area Aplikasi: Piranti Listrik Rotary Motor Rotary: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Pengering, Selimut Listrik, Alat Listrik dll. Alat Listrik: Bor Listrik, Pi ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Kabeh Produk