Generator Sinyal

  • RK1316BL/ RK1316D/ RK1316E/ RK1316G/ Audio Signal Generator

    RK1316BL / RK1316D / RK1316E / RK1316G / Audio Signal Generator

    Pambuka Produk Generator Sinyal Audio Series RK1316 Ngadopsi Sirkuit Oscillation Controlled Voltage Advanced Kanggo Nggawe Sinyal Gelombang Sinus Distoritas sing Kurang Tampilan Digital Amplitude lan Frekuensi Output Diadopsi. Rentang Sapuan Frekuensi Bisa Luwih Saka 1: 1000. Titik Awal lan Pungkasan Sapuan Frekuensi Bisa Ditetepake Kanthi Wenang. Nduwe Fungsi Kekuwatan Kanggo Output Penundaan lan Perlindhungan Sirkuit Cekak. Sanalika, Uga Bisa Nguji Po Positif lan Negatif ...
  • RK1212D/ RK1212E/ RK1212G  Audio Signal Generator

    RK1212D / RK1212E / RK1212G Audio Signal Generator

    Pambuka Produk Generator Sinyal Audio Series Rk1212 Nggunakake Sirkuit Oscillation-Controlled Advanced Voltage, Bisa Ngasilake Sinyal Gelombang Sinus Distorsi sing Kurang, Frekuensi Amplitude Output Kanthi Tampilan Digital, Jangkauan Frekuensi Sapuan Bisa Nggayuh Luwih saka 1: 1000, Wiwitan Lan Pungkasan Frekuensi Sapuan Bisa Ditetepake Kanthi Wenang, Lan Kanthi Output Penundaan, Perlindhungan Sirkuit Cekak lan Fungsi Liyane, Uga Rancang Lan Nguji Sembarang "Positif" Lan "Negatif" ...
  • RK1212BLN/ RK1212DN/ RK1212EN/ RK1212GN Audio Signal Generator

    RK1212BLN / RK1212DN / RK1212EN / RK1212GN Generator Sinyal Audio

    Pambuka Produk Generator Sinyal Audio Series Rk1212 Nggunakake Sirkuit Oscillation-Controlled Advanced Voltage, Bisa Ngasilake Sinyal Gelombang Sinus Distorsi sing Kurang, Frekuensi Amplitude Output Kanthi Tampilan Digital, Jangkauan Frekuensi Sapuan Bisa Nggayuh Luwih saka 1: 1000, Wiwitan Lan Pungkasan Frekuensi Sapuan Bisa Ditetepake Kanthi Wenang, Lan Kanthi Output Penundaan, Perlindhungan Sirkuit Cekak lan Fungsi Liyane, Uga Rancang Lan Nguji Sembarang "Positif" Lan "Negatif" ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Kabeh Produk