Layanan

Layanan Sawise-Sales

1-200G0093425492Filosofi Layanan Meiruike: Ing Lelungan Anyar, Kita Bakal Cepet Kanthi Wektu, Ora Bakal Puas, lan Terus Ngalahake Mungsuh lan awake dhewe ing Kompetisi. Pelanggan Minangka Dhasar Kelangsungan Bisnis, lan Kepuasan Sampeyan Minangka Standar Kerja Kita. Perusahaan Kami Nduwe Departemen Layanan Purna Jual Profesional, Hotline Layanan (0755-28604516), Nalika Sampeyan Gagal Produk, Hubungi Dealer Lokal Utawa Langsung Hubungi Departemen Layanan Purna Jual, Kita Bakal Nyedhiyakake Layanan Sanalika Bisa . Nyedhiyakake Pelanggan Kanthi Konsultasi Profesional, Layanan Maintenance lan Ndandani. Jaminan Reputasi sing Apik, Tim Pangopènan sing Ketat, Efisien lan Profesional, Jaminan Kanggo Nyedhiyakake Pangguna Pra-Penjualan lan Layanan Purna Jual Apik, lan Ngenalake Kinerja Produk lan Gunakake Syarat Kanggo Pangguna Sadurunge Pesenan. Nyedhiyakake Informasi sing relevan lan Dadi Penasihat Pangguna sing Apik. Nambah Kinerja Produk Ing Wektu Miturut Kabutuhan Panganggo Lan Terus Nambah Kualitas Produk. Éling Sistem Layanan "Nglayani Kanggo Pangguna, Tanggung jawab Kanggo Pangguna, Lan Pangguna Marem".

1. Konsultasi Telpon: Dhukungan Hotline, Diagnosis dhisik, Mbenakake mengko, lan Ngatasi Masalah Kaya Cepet Bisa.
2. Infrastruktur lan Staf Lengkap: Kita Nduwe Personel sing Profesional lan Teknis Kanggo Ngatasi Masalah sing Kesulitan, Lan Sistem Manajemen Layanan Profesional Kanggo Mesthekake Pangguna sing Mbantu Sing Paling Enak, Tepat Waktos lan Efektif.
3. Sistem Dhukungan Kuat lan Teknis Kanggo Mesthekake Kualitas Layanan: Perusahaan Nggawe Pelatihan Sistematis lan Multi-Level Kanggo Personel Teknis, Terus Ngapikake Kualitas Personel Teknis Secara Umum, Lan Nyedhiyakake Dhukungan Teknis Kanggo Pangguna.
4. Pemantauan Layanan Teknis Komprehensif: Nggawe Standar Operasi Pangopènan Lengkap, Lan Survei Pelanggan Digunakake, Kunjungan Telpon Telpon Pungkasan, Evaluasi Kinerja Komprehensif lan Metode Liyane Kanggo Ngawasi Pemantauan Mutu Layanan sing Ketat Kanggo Personel Maintenance Kanggo Mesthekake Kualitas Layanan Tinggi.

Ndandani kesalahan

Nalika Produk sing Sampeyan Tuku Gagal, Kita Bisa Nyedhiyakake Layanan Identifikasi Kesalahan. Sawise Insinyur ngadili Tipe Kesalahan, Sampeyan bisa nemtokake manawa bakal ndandani.
1. Layanan Perbaikan
Yen Ora Ana Stasiun Perbaikan Khusus ing Kutha Sampeyan, Jaminan Produk Bakal Dikirim Langsung menyang Stasiun Perbaikan Paling Cepet Utawa Langsung menyang Departemen Pemeliharaan Perusahaan Kami. Pangguna Tanggung jawab Kanggo Biaya Transportasi Plancongan-Plancongan; Sawise Ndandani, Kita Bakal Kirim Sampeyan Miturut Aturan Kertu Garansi sing Sampeyan Biaya Kanggo Jam lan Bahan sing Bisa digunakake (Kita Ora Bakal Ngisi Biaya Sing Dikecualekake Minangka Dituduhake ing Kertu Garansi); Nalika Biaya sing Sampeyan Bayari Ditampa, Kita Bakal Ndandani Produk lan Ngisi daya Sawise Mbayari Ditampa, Voucher Bakal Dikirim.
2. Maintenance On-Site
Yen Sampeyan Ana ing Sisih Kita, Sampeyan Bakal Bisa Nikmati Layanan Berkualitas Tinggi Luwih Apik; Sampeyan Bisa Ngirim Produk Kanggo Staf Pangopènan Kita Sajrone wektu Cekak Sawise Gagal; Ing wektu sing cendhak, Kita Bakal Produk Bakal Dianyari lan Dipriksa Lan Dikirimake Kanggo Sampeyan Terus.

Komitmen Layanan Sawise Jual

Kaping pisanan, Matur nuwun kanggo kapercayan lan dhukungan kanggo perusahaan. Supaya Sampeyan Bisa Entuk Layanan Penjualan Sawise Luwih Apik lan Nglindhungi Hak lan Minat Sampeyan, Kita Prasetya Ing ngisor iki:
1. Produk kasebut nyedhiyakake pangguna kanthi layanan garansi sajrone setaun wiwit tanggal tuku. Yen Gagal Ana sajrone Periode Garansi, Profesional Perusahaan Ngonfirmasi manawa Gagal kasebut Ora Disebabake Amarga Sebabe Manungsa, Lan Perusahaan Bakal Nyedhiyakake Perbaikan Gratis, Penggantian Komponen, Lan Layanan Pangopènan.
2. Yen Periode Garansi Wis Liwat, Biaya Perbaikan (Biaya Perbaikan Ditambah Biaya Komponen) Bakal Diisi Nalika Mbenakake.
3. Sajrone Periode Garansi, Biaya Komponen Bakal Ditampa Kanggo Kahanan Ing ngisor iki:
A. Komponen sing Rusak lan Papan Sirkuit sing Kobong Amarga Ora Dienggo dening Pangguna Utawa Bencana Laka;
B. Profesional Non-Spesial Miwiti, Priksa, Modifikasi, lan liya-liyane;
C. Gagal Amarga Operasi Ora Nindakake Prentah;
4. Produk sing Wis Ora Diterusake Luwih Saka 5 Taun Lan Produk Non-Merek Ora Bisa Diopeni.
5. Pangguna Tanggung jawab Kanggo Pengangkutan sing Ditanggung Amarga Maintenance.
6. Aksesoris lan Konsum Fungsional kayata Tes Tes, Kabel Listrik, Tes Tes, Klip, Baterai, lan Tabung Fuse Kanggo Instrumen lan Meter Ora Kalebu Ing Dhaptar Gratis.

Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd.
Baris Pusat Layanan Purna Jual: 0755-28604516


Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk