RPS linear DC ngatur pasokan listrik ganda

  • RPS3003D-3/ RPS3005D-3 DC Power Supply

    Pasokan Daya RPS3003D-3 / RPS3005D-3 DC

    Pambuka Produk RPS Power Adjustable DC Regulated DC Dirancang Kanggo Laboratorium, Sekolah Lan Lini Produksi Khusus, Tegangan Output Lan Beban Output Saiki Bisa Disetel Antarane 0 Lan Nilai Nominal Terus-terusan. Lan Kanthi Tutup Fungsi Perlindhungan Sirkuit Eksternal Lan Kasedhiya Hasil Output Kanggo 3.3V / 5.0V / 1A. Stabilitas Pasokan Daya Tegangan Output Lan Koefisien Ripple Apik banget lan Duwe Sirkuit Proteksi Sampurna. Seri Pow Iki ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk