RKS ngoper pasokan listrik sing diatur DC

  • RKS3010D/ RKS3020D/ RKS3030D  DC Regulated Power Supply

    RKS3010D / RKS3020D / RKS3030D DC Pasokan Daya Diatur

    Pambuka Produk RKS Power Adjustable DC Switching Voltage DC Voltage Volgage Dirancang Kanggo Laboratorium, Sekolah Lan Lini Produksi Khusus, Voltase Output Lan Beban Output Saiki Bisa Disetel Antarane 0 Lan Nilai Nominal Terus-terusan. Stabilitas Pasokan Daya Tegangan Output Lan Koefisien Ripple Apik banget lan Duwe Sirkuit Proteksi Sampurna. Bisa Digunakake Kanthi Beban Lengkap Suwe-suwe Lan Bisa Digunakake Minangka Pasokan Daya sing Diatur Uga Digunakake Minangka Stabil ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk