RK99series Tester Voltage sing Bisa Diprogram

  • RK9910A/ RK9910B/ RK9920A/ RK9920B Programmable Withstand Voltage Tester

    RK9910A / RK9910B / RK9920A / RK9920B Tester Tegangan sing Bisa Diprogram

    Pambuka Produk Seri Tester Tegangan sing Dikontrol Program Iki Minangka Tester Keamanan Kinerja Tinggi sing Dirancang Kanthi MCU Kecepatan Tinggi lan Sirkuit Digital Skala Besar. Tegangan Output Ditambah Lan Suda. Keamanan Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake dening MCU, Sing Bisa Nampilake Nilai Pungkasan lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata, Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Dilengkapi Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Piranti USB, Antarmuka Host USB, W ...
  • RK9920AY/ RK9910AY/ RK9920BY/ RK9910BY Programmable Withstand Voltage Tester

    RK9920AY / RK9910AY / RK9920BY / RK9910BY Tester Tegangan sing Bisa Diprogram

    Pambuka Produk Seri Tester Tegangan sing Dikontrol Program Iki Minangka Tester Keamanan Kinerja Tinggi sing Dirancang Kanthi MCU Kecepatan Tinggi lan Sirkuit Digital Skala Besar. Tegangan Output Ditambah Lan Suda. Keamanan Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake dening MCU, Sing Bisa Nampilake Nilai Pungkasan lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata, Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Dilengkapi Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Piranti USB, Antarmuka Host USB, ...
  • RK9910/RK9920 Program-controlled insulation withstand voltage tester

    Isolasi sing dikontrol kanthi program RK9910 / RK9920 tahan tester voltase

    Pambuka Produk Seri Tester Tegangan sing Dikontrol Program Iki Minangka Tester Keamanan Kinerja Tinggi sing Dirancang Kanthi MCU Kecepatan Tinggi lan Sirkuit Digital Skala Besar. Tegangan Output Ditambah Lan Suda. Keamanan Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake dening MCU, Sing Bisa Nampilake Nilai Pungkasan lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata, Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Dilengkapi Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Piranti USB, Antarmuka Host USB, Whi ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Kabeh Produk