Tester Keamanan terkontrol Program seri RK9960

  • RK9960/ RK9960A Program Controlled Safety Tester

    Tester Keamanan Kontrol Program RK9960 / RK9960A

    Pambuka Produk Serangkaian Tester Tegese sing Dikontrol Program Ngadopsi MCU Kecepatan Tinggi Lan Tester Keamanan Kinerja Tinggi Dirancang Kanthi Sirkuit Digital Skala Besar. Gedhene Voltase Output, Mundhak lan Tegese Output lan Frekuensi Voltase Output Ditata Kanthi MCU. Bisa Nampilake Rusak Saiki lan Nilai voltase ing Wektu Nyata lan Nduwe Fungsi Piranti Lunak, Dilengkapi Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Piranti USB, Antarmuka Usbhost, Iku ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Kabeh Produk