Tester Saiki Kebocoran Ngontrol Program RK9950

  • RK9950 Program Controlled Leakage Current Tester

    Tester Saiki Kebocoran Ngontrol Program RK9950

    Ringkesan Produk Tester Saiki Bocor sing Bisa Diprogram Minangka Tampilan LCD TFT LCD 5 Inci. Tester Ngadopsi MCU 32-Bit Kecepatan Tinggi Lan Desain Sirkuit Digital Skala Besar, Dibangun Ing GB9706.1-2007 (IEC60601-1: 1998) Jaringan Simulasi Impedansi Badan, Antarmuka Jaringan Kartu MD Ngemot MD-A (Sejajar karo GB / T12113-2003 Lan GB4793.1-2007) 、 MD-B (Sesuai karo GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007 、 GB4706.1-2005 、 GB4943.1-2011 、 GB8898-2011 、 GB7000.1 -2015) 、 MD-C (Sesuai karo GB / T12113-2003 、 GB7000.1-2015) 、 MD-D (A ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Kabeh Produk