Tester Saiki Kebocoran Ngontrol Program RK9950


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Ringkesan Produk

Tester Saiki Bocor Programmable Minangka Tampilan LCD TFT 5-Inci. Tester Ngadopsi MCU 32-Bit Kecepatan Tinggi Lan Desain Sirkuit Digital Skala Besar, Dibangun Ing GB9706.1-2007 (IEC60601-1: 1998) Jaringan Simulasi Impedansi Badan, Antarmuka Jaringan Kartu MD Ngemot MD-A (Sejajar karo GB / T12113-2003 Lan GB4793.1-2007) 、 MD-B (Sesuai karo GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007 、 GB4706.1-2005 、 GB4943.1-2011 、 GB8898-2011 、 GB7000.1 -2015) 、 MD-C (Sesuai karo GB / T12113-2003 、 GB7000.1-2015) 、 MD-D (Sesuai karo GB4793.1-2007) 、 MD-E (Sesuai karo GB4943.1-2011 、 GB4793. 1-2007) 、 MD-F (Sesuai Kanthi GB7000.1-2015) 。Tegangan Beban Lan Perlindhungan Overrun Saiki; MD Network Multiple Fast Protection, Aman lan Andal. Negara Tes Pasokan Daya Dinamis lan Statis; Tes Saiki Bocor Kanthi Otomatis Ngalih L (Phase Line) Lan N (Zero Line). Setelan lan Operasine Gampang Banget, Lan Nyedhiyakake Antarmuka Kontrol Jarak Jauh PLC, RS232C, RS485, USB lan Antarmuka Liyane, sing Nduweni Panggunan Kanggo Nggabungake Sistem Tes sing Komprehensif Kanthi Cepet.

Bidang Aplikasi
 
Tester Bisa Digunakake Kanggo Nguji Kebocoran Saiki Piranti Kluwarga, Instrumen Elektronik, Peralatan Elektronik, Alat Listrik, Alat Panas Listrik lan Produk Liyane.
 
 
Karakteristik Kinerja
 
1. Layar Lebar 5-Inci TFT (480 × 272) Digunakake Kanggo Nampilake Parameter Nyetel lan Parameter Tes, Kanthi Katon Mripat lan Isi Tampilan Kaya;
 
2. Panel Depan Nduwe Antarmuka USB, sing Bisa Nyalin File;
 
3. Panel Balik Nduwe Antarmuka USB, sing Bisa Nganyarke Piranti Lunak Liwat USB;
 
4. Jaringan Kebocoran Tes Tes Manungsa Saiki GB9706.1-2007 (IEC60601-1: 1998);
 
5. Nguji Jaringan Manungsa sing Bisa Diganti;
 
6. Konfigurasi Standar Antarmuka PLC, Antarmuka RS232, Antarmuka RS485, Piranti Lunak Komputer Host Opsional;
 
7. Kanthi Antarmuka Tampilan Cina lan Inggris, Bisa Nggawe Kabutuhan Pangguna Sing Beda;
 
8. Dibangun ing 16M Flash.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Parameter Khusus
    Model RK9950 (Pasif) RK9950A (500VA) RK9950B (1000VA) RK9950C
    Fungsi Dhasar Ukuran Layar Layar LCD 5-Inci TFT
    Kunci Nomer Parameter Nyetel Input Digital
    Ngalih Coding Fungsi Pamilihan Parameter Lan Konfirmasi
    Munggah, Mudhun, Ngiwa lan nengen
    Tombol Fungsi
    Fungsi Pamilihan Parameter lan Pilihan Mudhun
    KUNCI Fungsi Kunci Keyboard Nyegah Modifikasi Laka saka Kahanan Uji Utawa Ngalangi Modifikasi Kahanan Tes
    Fungsi Weker Alarm Swara
    Antarmuka Komunikasi RS232C 、 RS485 、 USB
    Antarmuka USB Fungsi Salin, Salin Lan Panyimpenan
    Kontrol Antarmuka TANGAN (PLC)
    Metode Tes Dinamis, Statis
    Tegangan Beban (AC) Kisaran 0-300V
    Akurasi + (2% × Nilai Tampilan + 0,5V)
    Frekuensi 50 / 60Hz
    Muat Saiki (AC) Maksimal 25A
    Liwat Proteksi Saiki Alarm Swara Lan Cahya, Ngilangake Output Beban
    Setelan Saiki Bocor Setelan Limit Ndhuwur
    Kisaran 0,001-20,00mA
    Resolusi < 10mA , 0,001 / Langkah > 10mA , 0,01mA / Langkah
    Setelan Limit Ngisor
    Kisaran 0,000-20,00mA
    Resolusi < 10mA , 0,001 / Langkah > 10mA , 0,01mA / Langkah
    Katrangan Watesan ngisor Ditetepake 0 Tanpa Paukuman
    Pangukuran Saiki Bocor Range lan Akurasi 0,001-0,050mA DC-10KHz ± (5% × Nilai Tampilan + 5 Tembung)
    0,050-20,00mA DC-10KHz ± (2% × Nilai Tampilan + 2 Tembung)
    0,050-20,00mA 10KHz-1MHz ± (5% × Nilai Tampilan + 5 Tembung)
    Jaringan Manungsa Simulasi MD 8 Jaringan Standar MD-A (GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007) 、 MD-B B1 (GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007 、 GB4706.1-2005 、 GB4943.1-2011 、 GB8898-2011 、 GB7000.1-2015) 、 MD-C (GB / T12113-2003 、 GB7000.1-2015) 、 MD-D (GB4793.1-2007) 、 MD-E (GB4943.1-2011 、 GB4793.1-2007 ) 、 MD-F (IEC60598-1: 2014 、 GB4793.1-2007) 、 MD-G (GB4943.1-2011 、 IEC60950-1: 2005 、 GB4793.1-2007 、 IEC61010-1: 2001)
    Wektu Tes Kisaran Tes Wektu Single: 0,1-999s ± 1%; Wektu Tutup Minangka Tes Terus-terusan
    Katrangan Nalika Nyetel Tes 0S, Mung N-Kawat Tes, Ora Konversi
    Daya Output Pasif 500VA 1000VA Telung Tahap Pasif
    Pasokan Daya Eksternal Sambungan Eksternal Dibangun ing Dibangun ing Sambungan Eksternal
    2 Index Indeks Teknis Umum
    Indeks Teknis Umum
    Suhu Makarya lan Asor 0 ℃ -40 ℃ , ≦ 75% RH
    Pasokan Daya 100V-121V , 198V-242V , 47.5-63Hz 5A 250V
    Ukuran Sekring  5A 250V 10A 110V
    Volume Eksternal (D × H × W) 430mm × 105mm × 350mm
    Bobot 13KG 16KG 18KG 14KG
    MODEL GAMBAR JENIS RINGKASAN
    RK995001 Standar Instrumen kasebut dilengkapi kabel listrik standar, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    RK20K Standar Instrumen kasebut dilengkapi kabel data standar, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    RK00001 Standar Instrumen kasebut dilengkapi kabel listrik standar, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    Kertu Garansi Sertifikat Standar Kertu Sertifikat lan Kertu Garansi Standar Instrumen.
    Sertifikat Kalibrasi Pabrik Standar Sertifikat Kalibrasi Produk Standar Instrumen.
    Pitunjuk Standar Manual Operasi Produk Standar Instrumen.
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Kabeh Produk