RK9940N / RK9980N / RK9813N Meter Daya Cerdas


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Pambuka Produk
Instrumen Pangukuran Kuantitas Listrik Cerdas Seri RK9800N (Digital Meter Daya), Bisa Ngukur Tegangan, Saiki, Kekuwatan, Faktor Tenaga, Frekuensi, Energi Listrik lan Parameter Liyane, Isine Kandhungan, Nduwe Jangkauan Ukur Wide, Alarm Pratetap, Fungsi Latches Lan Komunikasi.
Seri RK9800N Nduwe Kabeh Pengukuran lan Fungsi Tampilan, Nambah Fungsi Data, Uga Fungsi Tampilan Frekuensi lan Tenaga (Energi) Kaloro Parameter Iki Kanggo Dhasar RK9800 Asli. RK9901N Nambah Fungsi Weker Batas Saiki lan Daya adhedhasar RK9800N.RK9940N Lan RK9980N Ngembangake Jangkauan Saiki (Maksimal Kanggo 40A Lan 80A) Kanthi Adhasar RK9901N, Bisa Ngukur Saiki Lan Produk Kanthi Luwih Daya.
Ngarahake Kekurangan Produk ing Ndhuwur Akurasi Pangukuran Saiki (Resolusi Saiki Kanggo 1mA), RK9813N Nambah Kisaran Saiki (Résolusi Saiki 10uA) Ing Dhasar RK9901N, Bisa Digunakake Kanggo Saiki lan Produk Karo Tenaga Cilik .
Produk kasebut Bisa Komunikasi karo Host Host Liwat Antarmuka RS232 Sawise Nambah Papan adaptor Komunikasi, Bisa Ngamati Data lan Nyetel Parameter saka Liwat Host Host.

Area Aplikasi
Motor: Motor Rotary
Peralatan Listrik Rumah Tangga: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Pengering, Selimut Listrik, Charger Dll.
Peralatan Listrik: Bor listrik, Bor Pistol, Mesin Pemotong, Mesin Penggiling, Mesin Las Listrik dll.
Piranti Lampu: ballast, Lampu Dalan, Lampu Panggung, Lampu Portabel Lan Jinis Lampu Liyane.
Pasokan Daya: ngoper Pasokan Daya, Pasokan Daya AC, Pasokan Daya Regulasi DC, Sumber Daya Frekuensi-Variabel, Sumber Daya Komunikasi, Komponen Daya Luwih-luwih.
Transformer: Power Transformer, Audio Transformer, Pulse Transformer, Switching Power Supply Transformer, Lsp.

Karakteristik Kinerja
Bisa Ngatur Wektu Weker sing Kalah.
Proses Penyesuaian Overrun Saiki lan Power Overrun Luwih Intuisi, Gampang Dioperasikake
Fungsi Alarm Watesan Ultra Dhuwur lan Dhuwur Kanggo Saiki lan Daya Bisa Diatur Kanthi Pisah.
Nambah Jinis Saiki Gedhe Lan Jinis Saiki Sampeyan Loro.
Nambah Fungsi Tampilan Kerja (Energi).
Fungsi Komunikasi Opsional Seluruh.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model RK9840N RK9980N RK9813N
     Kategori Jinis Saiki Gedhe Jinis Saiki Gedhe Jinis Saiki Cilik
    Item Tes Tegangan AC Tahap Tunggal, Saiki, Kekuwatan, Faktor Tenaga, Frekuensi, Bisa (Kabeh Nilai Valid)
    Range Tegangan 0 ~ 600V
    Range Saiki 0 ~ 8A
    7 ~ 40A
     
    0 ~ 16A
    15 ~ 80A
    0 ~ 0,1A
    0,08 ~ 4A
    3.5 ~ 20A
    Daya (P) 24kW 48kW 12kW
    Resolusi Tampilan Tegangan 0,1V
    Saiki 1mA (Saiki kurang saka 10A)
    10mA (Saiki Luwih Saka 9.999A)
    10μA (Saiki kurang saka 100mA)
    1mA (Saiki kurang saka 10A)
    10μA (Saiki kurang saka9.999mA)
    Fungsi Weker Saiki lan Daya Ngatur Alarm Watesan Ndhuwur lan Ngisor (Wektu Ngalahake Luwes)
    Fungsi Komunikasi Antarmuka Of RS232 (DB9) (Opsional)
    Kacepetan Tes 2 T / S
    Akurasi Dhasar ± (0,4% (Maos Angka) + 0,1% (Kisaran) + 1 Tembung)
    Frekuensi Tes 45Hz-65Hz (Frekuensi Alat Tes Dideteksi)
    Pasokan Daya Makarya ≤AC 220V ± 20%, 50 / 60Hz
    Bobot 2,5kg
    Aksesoris Jalur Daya, (CD, Data Line, Modul Komunikasi Opsional)
    Model Gambar Jinis  
    RK00001 Standar  Kabel Daya 
    Kertu Garansi Standar  
    Manual Standar  
    RK20K Pilihan  Garis Link Data 
    RK98001 Pilihan  Piranti Lunak Komunikasi 
    RK98002 Pilihan  Modul Komunikasi
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan, Kabeh Produk