RK9930 / RK9930A / RK9930B TUGAS RESISTAN GROUND


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Video

TESTER RESISTAN GROUND RK9930
Tester Resistensi Grounding AC Ditampilake Ing LCD TFT 5-Inci. Saiki Output Ngadopsi Umpan Balik Piranti Lunak lan Teknologi Kontrol MCM ARM Berkecepatan Tinggi Kanggo Nggawe Output Saiki stabil lan dipercaya. Saiki Output Didhukung dening DDS + Amplifier Daya Linear. Gelombang Output Murni lan Distorsi Cilik. Tester Dikendhalekake Microcomputer Single-Chip, Sing Nggawe Setelan lan Operasi Iki Kanthi Sederhana, Lan Nyedhiyakake Antarmuka Kontrol Jarak Jauh PLC, RS232C, RS485, USB Lan Antarmuka Liyane, sing Bisa Nggampangake Pangguna Kanggo Nggabungake Cepet Ing Sistem Tes Lengkap.
 
Aarea Area

Tester Bisa Digunakake Kanggo Nguji Ketahanan Lemah Perkakas Kluwarga, Instrumen Elektronik, Peralatan Elektronik, Alat Listrik, Piranti Pemanas Listrik Lan Produk Liyane

Karakteristik Kinerja
 
1. Parameter Tampilan Nggawe Mripat lan Intuisi. Teknologi Sintesis Sinyal Digital DDS Digunakake Kanggo ngasilake Waveform distorsi sing stabil, Murni lan Sedheng
2. Output Saiki sing Konstan: Rentang Tingkat Stabilitas Saiki Output Ana ing 1%, Kanggo Ngindhari Ganti Saiki Output Amarga Input Ketegangan Voltase Saiki lan Owahan Beban.
3. Nduwe Fungsi Weker Sirkuit Terbuka. Wektu Tes Maksimum 999.9s.
4. Metode Papat Terminal Digunakake Kanggo Ngilangi Pengaruh Resistansi Kontak.
5. Frekuensi Output Ana 50 Hz / 60 Hz. Nduwe Fungsi Alarm Watesan Resistensi ndhuwur lan ngisor.
6. Antarmuka Operasi Dwibasa Cina lan Inggris, Kanggo Kabutuhan Pangguna Sing Beda, Dhukungan Panyimpenan Kapasitas Gedhe, Adaptasi Kanggo Syarat Aplikasi Tes

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model RK9930 RK9930A RK9930B
     
     
     
     
     
     
    Fungsi Dhasar
     
     
    Ukuran Layar 5 Inci TFT LCD
    Tombol Nomer Parameter Nyetel Input Digital
    Ngalih Coding Fungsi Pamilihan Parameter Lan Konfirmasi
    Tombol Fungsi Nginggil, Mudhun, Ngiwa lan nengen Fungsi Pamilihan Parameter lan Pilihan Mudhun
     
     
    Kunci Kunci Kunci Fungsi Nyegah Modifikasi Laka saka Kahanan Uji Utawa Ngalangi Modifikasi Kahanan Tes
    Fungsi Weker Alarm Swara
    Antarmuka Komunikasi RS232C 、 RS484 、 USB
    Antarmuka USB Fungsi Salin, Salin Lan Panyimpenan
    Kontrol Antarmuka TANGAN (PLC)
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Spesifikasi Output
     
     
     
     
    Saiki
    Range Saiki AC (3-30) A AC (3-40) A AC (3-60) A
    Ngatasi Kekuwatan 0,01A / Langkah Kanggo 10A Lan 0,001A / Langkah 10A Lan Ngisor;
    Akurasi ± (2% + 0,02A)
    Tegangan Range Tegangan AC 6V Max Open Circuit Voltage AC 8V Max Open Circuit Voltage AC 12V Max Open Circuit Voltage
    Frekuensi 50 / 60Hz Pilihan
    Wangun Gelombang Gelombang Sinus
     
    Ammeter
     
    Ukuran Range Ammeter AC (3-30) A AC (3-40) A AC (3-60) A
    Ngatasi Kekuwatan 0,01A / Langkah Kanggo 10A Lan 0,001A / Langkah 10A Lan Ngisor;
    Akurasi ± (2% + 0,1A)
     
     
     
     
     
     
     
    Meter resistansi
    Ngukur Rentang Meter Resistansi 0-510 M Ω, Nalika Output Saiki 3-10A; 0-120m Ω, Nalika Output Saiki 10A-30A 0-600m Ω, Nalika Output Saiki 3-10A;
     
    0-200m Ω, Nalika Output Saiki 10A-30A;
     
    0-150m Ω, Nalika Output Saiki 30A-40A
    0-600m Ω, Nalika Output Saiki 3-15A;
    0-300m Ω, Nalika Output Saiki 15A-30A;
    0-150m Ω, Nalika Output Saiki 30A-60A
    Ngatasi Kekuwatan 0,01A / Langkah Kanggo 10A Lan 0,001A / Langkah 10A Lan Ngisor;
    Akurasi ≦ ± (2% + 1mΩ)
    Range Timer 0-999.9S : Ngatasi Daya : 0.1S / Langkah , Akurasi : ≦ ± 50ms
    Mode Kompensasi Manual Utawa Otomatis, Offset Maksimum : 100mΩ Maksimum Akurasi : ≦ ± (2% + 1mΩ)
    Setel Range Batas Ndhuwur Resistensi 0-510mΩ Utawa 0-600mΩ , Ngatasi Daya : 1m Ω , Akurasi : ≦ ± (2% + 1m Ω)
    Setelan Range Wektu Tes 0-999.9S , 0 Tegese Terus
    Suhu Makarya lan Asor 0 ℃ -40 ℃ , ≦ 75% RH
    Pasokan Daya 100V-121V , 198V-242V , 47.5-63Hz
    Wangun Lan Volume 430mm × 105mm × 350mm
    Bobot 13KG 14KG 15KG
      Gambar Jinis  
    RK-8H + Standar       Bar Tes
    RK260100 Standar       Kabel Tes
    RK26103 Standar        Plumbum lemah
    Kabel Daya Standar  
    Kertu Garansi Standar  
    Sertifikat Kalibrasi Pabrik Standar  
    Manual Standar  

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Kabeh Produk