Tester Resistensi Lemah RK9930

  • RK9930 / RK9930A/ RK9930B GROUND RESISTANCE TESTER

    RK9930 / RK9930A / RK9930B TUGAS RESISTAN GROUND

    TESTER Résistansi GROUND RK9930 Tester Resistensi Grounding AC Ditampilake Ing LCD TFT 5 Inci. Saiki Output Ngadopsi Umpan Balik Piranti Lunak lan Teknologi Kontrol MCM ARM Berkecepatan Tinggi Kanggo Nggawe Output Saiki stabil lan dipercaya. Saiki Output Didhukung dening DDS + Amplifier Daya Linear. Gelombang Output Murni lan Distorsi Cilik. Tester dikontrol dening mikrokomputer tunggal chip, sing nggawe pengaturan lan operasi sing gampang banget, lan nyedhiyakake kontrol jarak jauh PLC ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Kabeh Produk