Isolasi sing dikontrol kanthi program RK9910 / RK9920 tahan tester voltase


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Video

Pambuka Produk
Tester Tegese Ngontrol Program sing Dikontrol Program Iki Minangka Tester Keamanan Kinerja Tinggi sing Dirancang Kanthi MCU Kecepatan Dhuwur Lan Sirkuit Digital Skala Besar. Tegangan Output Ditambah Lan Suda. Keamanan Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake dening MCU, Sing Bisa Nampilake Nilai Pungkasan lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata, Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Dilengkapi Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Piranti USB, Antarmuka Host USB, Sing Bisa Digabung Kanthi Gampang Kanthi Komputer Utawa PLC Kanggo Mbentuk Sistem Tes Komprehensif. . Bisa Cepet Lan Kanthi Tepat Ngukur Pengukuran Keamanan Komprehensif Ing Perkakas Kluwarga, Instrumen, Piranti Lampu, Piranti Pemanas Listrik, Komputer, lan Mesin Informasi.
Karakteristik Kinerja

Komponen: Dioda, Triode, Tumpukan Silikon Tegangan Dhuwur, Maneka Transformator Elektronik, Konektor, Peralatan Listrik Tegangan Dhuwur.

Peralatan Rumah Tangga: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Dehumidifier, Selimut Listrik, Charger, lsp.

Bahan Isolasi: Lengan Shrinkable Panas, Film Kapasitor, Lengan Tegangan Tinggi, Kertas Isolasi, Sepatu Isolasi, Sarung Tangan Karet Isolasi, Papan Sirkuit PCB, lsp.

Instrumentasi: Oscilloscope, Signal Generator, DC Power Supply, Switching Power Supply Lan Mesin Lengkap Liyane.

Piranti Lampu: Ballast, Lampu Jalan, Lampu Panggung, Lampu Portabel, lsp.

Peralatan Pemanas Listrik: Bor Listrik, Bor Pistol, Pemotong Gas, Penggiling, Penggiling, Mesin Las Listrik, Lsp.

Kabel lan Kabel: Garis Tegangan Tinggi, Kabel Tertutup, Kabel, Kabel Karet Silikon, lsp.
Karakteristik Kinerja

1. Fungsi Tegangan AC / DC Ngadopsi Teknologi Sintesis Sinyal Digital DDS Kanggo Nggawe Waveform Distorsi sing Akurat, Stabil, Murni lan Sedheng.

2, Munggah Tegangan Dhuwur lan Wektu Mudhun sing Bisa disetel, Kanggo Nggawe Persyaratan Obyek Tes sing Beda Kanthi Asil Tes Fungsi Deteksi Arc Bisa Disimpen Bebarengan.

3, Kanthi Uji Komprehensif Frekuensi Ganda, Jangkauan Frekuensi 50Hz, Antarmuka Operasi Ramah pangguna 60Hz, Dhukungan Kanggo Masukan Kunci Digital, Input Dial, Operasi sing luwih Sederhana.

4. Tips Bantuan Operasi Lengkap, Sing Efektif Bisa Nganggo Efisiensi Panganggo, Dhukungan Jeneng File File Dhukungan, Dawane Maksimum Jeneng File Ana 12 Karakter.

5. Langkah-langkah Tes lan Informasi Status Sistem Ditampilake Kanthi Sinkronisasi, Sing Gampang Ngerteni Rincian Langkah Tes lan Status Sistem sajrone Tes.  

6, Antarmuka Operasi Dwibasa Cina lan Inggris, Adaptasi karo Kabutuhan Pangguna Sing Beda, Dhukungan Panyimpenan Kapasitas gedhe Ngadaptasi Syarat Aplikasi Tes sing Beda.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Parameter / model

    Isolasi kontrol program tahan tester voltase

    RK9920

    RK9910

    Tahan tes voltase

    Voltase output (KV)

    AC: 0,05-5,00 DC: 0,05-6,00

    Akurasi tes

    ± (setelan 2.0% + 2V)

    Akurasi output

    ± (Setelan 2,0% + 5V) Ora ana beban

    Saiki tes
    (MA)

    AC: 0,001mA-20mA
    DC: 0,1uA-10mA

    AC: 0,001mA-10mA
    DC: 0,1uA-5mA

    Akurasi tes

    ± (2,0% maca + 5 tembung)

    Tes insulasi

    Voltase output
    (KV)

    DC: 0,050-1,00

    Akurasi tes

    ± (setelan 2.0% + 2V)

    Resistensi test

    0,1MΩ-10GΩ

    0,2MΩ-10GΩ

    Akurasi tes

    1.0MΩ-10GΩ
    ± 20%

    0,1MΩ-999MΩ ± 10%

    Fungsi ngeculake

    Pelepasan otomatis sawise tes

    Deteksi busur

    Ngukur sawetara

    Saiki sing cocog

    1mA-20mA

    wektu nyoba

    0,1S-999,9S

    Frekuensi output

    50Hz / 60Hz

    Karakteristik input

    115V / 230V ± 10% 50Hz / 60Hz

    Alarm tes

    Indikator Buzzer, LCD, FAIL

    Kunci keyboard

    Tombol kunci keyboard independen

    ukuran layar

    LCD TFT 5 inci

    Antarmuka Komunikasi

    TANGAN, RS232, RS485, USBDEV

     (antarmuka komputer), USBHOST

    (Antarmuka disk U)

    Wektu munggah voltase

    0,1S-999,9S

    Setelan wektu tes
    (AC / DC)

    0.2S-999.9S

    Wektu gulung voltase

    0,1S-999,9S

    wektu ngenteni

    0.2S-999.9S

    Memori

    16M Flash, 50 langkah-langkah tes per file

    ukuran (W × H × D

    430mm × 105mm × 350mm

    bobote

    17kg

    15kg

    Aksesoris

    Timah tes, timah lemah, listrik timah , Konektor Cut DB9

    Aksesoris opsional

    Piranti lunak komputer ndhuwur (kalebu kabel RS232, kabel USB, 485 sambungan)

    Model Gambar Jinis Ringkesan
    RK8N +
    Konfigurasi Standar
    Instrumen kasebut dilengkapi batang tekanan tinggi sing ora bisa dikontrol minangka standar, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    RK00002
    Konfigurasi Standar
    Instrumen kasebut dilengkapi garis uji minangka standar, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    RK00003
    Konfigurasi Standar
    Instrumen kasebut dilengkapi garis uji minangka standar, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    RK00004
    Konfigurasi Standar
    Baris BNC Disedhiyakake Minangka Standar Lan Bisa Dituku Dhewe.
    RK20
    Konfigurasi Standar
    Instrumen kasebut Dilengkapi DB9 Minangka Standar, sing Bisa Dituku Dhewe.
    RK00001
    Konfigurasi Standar
    Instrumen kasebut dilengkapi kabel listrik standar Amerika, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    Kertu Sertifikat Lan Garansi
    Konfigurasi Standar
    Instrumen kasebut dilengkapi kertu sertifikat lan garansi standar.
    Sertifikat Kalibrasi Pabrik
    Konfigurasi Standar
    Sertifikat Kalibrasi Peralatan Standar.
    Pitunjuk
    Konfigurasi Standar
    Instrumen kasebut dilengkapi instruksi produk standar.
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan, Kabeh Produk