Beban Elektronik RK9715 / RK9715B


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Pambuka Produk
RK97_series Programmable DC Beban Elektronik Gunakake Chip Kinerja Dhuwur, Desain Miturut Precision sing Dhuwur, Nduwe Penampilan Novel, Proses Produksi Ilmiah lan Ketat, Dibandhingake karo Produk sing padha, Luwih Efektif.

Area Aplikasi
Beban Elektronik Akeh Digunakake Ing Baris Produksi Produk Elektronik (Kayadene Charger Ponsel, Baterai Ponsel, Baterai Kendaraan Listrik, Ngalih Baterai, Baterai Linear), Lembaga Riset Ilmiah, Elektronik Otomotif, Aeroangkasa, Kapal, Sel Surya, Sel Bahan Bakar Lan Industri Liyane.

Karakteristik Kinerja
Layar Tampilan VFD Cahya Dhuwur, Tampilan Cetha.
Parameter Sirkuit Dibenerake Kanthi Piranti Lunak Lan Pakaryan kasebut stabil lan dipercaya tanpa nggunakake resistensi sing bisa diatur.
Swara Saiki, Over Voltage, Over Power, Over Heat, Reverse Polarity Protection.
Sistem Kipas sing cerdas, Bisa Owahi Miturut Suhu, Miwiti Utawa mandheg kanthi otomatis, lan Ngatur Kecepatan Angin.
Dhukungan Input Trigger Eksternal, Bekerjasama karo Peralatan Eksternal, Deteksi Otomatis Lengkap.
Sawise Tes rampung, Sinyal Trigger Bisa Output Kanggo Piranti Eksternal.
Terminal Output Waveform Saiki Sampeyan Bisa Disedhiyakake, Lan Waveform Saiki Sampeyan Bisa Dideleng Liwat Osiloskop Eksternal.
Dhukungan Terminal Input Kompensasi Voltase Port Jarak Jauh.
Ndhukung Fungsi Uji Multiple


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model RK9715 RK9715B
    Diwenehake Input Tegangan 0 ~ 150V 0 ~ 500V
    Saiki 0 ~ 240A 0 ~ 120A
    Kekuwatan 1800W
    Mode Tegangan Konstan
     
    Kisaran 0 ~ 20V 0 ~ 150V 0 ~ 20V 0 ~ 500V
    Resolusi 1mV 10mV 1mV 10mV
    Akurasi 0,03% + 0,02% FS 0,03% + 0,05% FS
    Mode Saiki Saiki
     
    Kisaran 0 ~ 20A 0 ~ 120A 0 ~ 3A 0 ~ 30A
    Resolusi 1mV 10mV 1mV 10mV
    Akurasi 0,05% + 0,05% FS 0,1% + 0,05% FS 0,03% + 0,05% FS 0,03% + 0,05% FS
    Mode Tenaga Konstan Kisaran 1800W
    Resolusi 1mW 10mW 1mW 10mW
    Akurasi 0,1% + 0,1% FS
    Mode Resisten Konstan Kisaran 0-10KΩ
    Resolusi 16 bit
    Akurasi 0,1% + 0,1% FS
    Ukuran Eksterior 480 × 140 × 535mm
    Aksesoris Jalur Pasokan Daya
    Model Gambar Jinis  
    RK00001 Standar  Kabel Daya
    Kertu Garansi Standar  
    Manual     Standar  
    RK85001 Pilihan  Piranti Lunak Komunikasi
    RK85002 Pilihan   Modul Komunikasi   
    RK20K          Pilihan Garis Link Data
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Kabeh Produk