RK9000N seri Meter Daya Cerdas

  • RK9800N/ RK9901N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument

    RK9800N / RK9901N Series Instrumen Ngukur Quantity Listrik Cerdas

    Pambuka Produk Instrumen Pengukuran Kuantitas Listrik Seri RK9800N (Meter Daya Digital), Bisa Ngukur Tegangan, Saiki, Tenaga, Faktor Tenaga, Frekuensi, Energi Listrik lan Parameter Liyane, Kaya Kandhane, Nduwe Range Ukur Wide, Alarm Preset, Latches Lan Fungsi Komunikasi. Seri RK9800N Nduwe Kabeh Ukur lan Fungsi Tampilan, Nambah Fungsi Data, Uga Fungsi Tampilan Frekuensi lan Tenaga (Energi) Kaloro Parameter Iki Ing ...
  • RK9940N/ RK9980N/ RK9813N Intelligent Power Meter

    RK9940N / RK9980N / RK9813N Meter Daya Cerdas

    Pambuka Produk Instrumen Pengukuran Kuantitas Listrik Seri RK9800N (Meter Daya Digital), Bisa Ngukur Tegangan, Saiki, Tenaga, Faktor Tenaga, Frekuensi, Energi Listrik lan Parameter Liyane, Kaya Kandhane, Nduwe Range Ukur Wide, Alarm Preset, Latches Lan Fungsi Komunikasi. Seri RK9800N Nduwe Kabeh Ukur lan Fungsi Tampilan, Nambah Fungsi Data, Uga Fungsi Tampilan Frekuensi lan Tenaga (Energi) Kaloro Parameter Iki Ing ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Kabeh Produk