RK7112 / RK7122 / RK7110 / RK7120 Tester Tegangan sing Bisa Diprogram


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Video

Pambuka Produk

Seri Tester Tegangan sing Bisa Diprogram Iki Nggunakake MCU Kacepetan Dhuwur lan Desain Sirkuit Digital Skala Gedhe Instrumen Tes Keamanan Kinerja Dhuwur, Ukuran Tegangan Output, Mundhak lan Mudhun Voltase Output, Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake dening MCU Rampung. Bisa Nampilake Nilai Rata-Rata Saiki lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata. Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Bisa Nguji Tegangan Pecah, Indikator Kinerja Keamanan Elektrik Liyane Saka Aneka Objek sing Intuisi, Akurat lan Cepet. Lan Bisa Digunakake Minangka Sumber Voltase Dhuwur Kanggo Nguji Kinerja Komponen Lan Mesin Utuh.
Instrumen Iki Ngrampungake Kanthi Standar Pisanan Kanggo Keselamatan Kanggo Perkakas Listrik lan Peralatan Listrik Sing Kaya: Syarat Umum IEC60335-1, GB4706.1, UL60335-1. Peralatan Teknologi Informasi Kanggo UL60950, GB4943, IEC60950. Syarat Audio, Video lan Keamanan Kanggo Piranti Elektronik sing padha : UL60065, Sesuai karo GB8898, IEC60065. Ukuran, Piranti Pisanan Piranti Listrik Kanggo Pangukuran, Kontrol lan Gunakake Laboratorium: Syarat Umum IEC61010-1, GB4793.1.

Area Aplikasi
Komponen: diode, Triode, Stack Silicon Voltage Dhuwur, Kabeh Jinis Transformer Elektronik, Majelis Konektor, Peralatan Listrik Tegangan Dhuwur.
Peralatan Listrik Rumah Tangga: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Pengering, Selimut Listrik, Charger Dll.
Bahan Isolasi: Tabung Dikecilkan Panas, Film Kapasitor, Tabung Tekanan Tinggi, Kertas Isolasi, Sepatu Terisolasi, Sarung Tangan Isolasi Karet, Papan Sirkuit PCB Etc.
Instrumen lan Meter: osiloskop, Generator Sinyal, Pasokan Daya DC, Pasokan Daya Ngalih Lan Jinis Mesin Liyane.
Piranti Lampu: ballast, Lampu Dalan, Lampu Panggung, Lampu Portabel Lan Jinis Lampu Liyane.
Peralatan Pemanas Listrik: Bor listrik, Bor Pistol, Mesin Pemotong, Mesin Penggiling, Mesin Las Listrik dll.
Kabel Dan Kabel: Kabel Tegangan dhuwur, Kabel Optik, Kabel Listrik, Kabel Karet Silikon, lsp.

Karakteristik Kinerja
Munggah Gradien Voltase Kanthi Wektu, lan Titik Pecah bisa dianalisis.
Miwiti Nalika Nyebrang Nol, Ngethok Nalika Nyebrang Nol, Kanggo Nyegah Karusakan Ing Bagian Tes.
Setelan Limit Ndhuwur lan ngisor Saiki.
Nduwe 5 Kelompok Kapasitas Memori, Asil Tes Disimpen kanthi Otomatis.
Nduwe Fungsi Deteksi Arc. (Minangka Tingkat 1-9)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model Isolasi Programmable Tester Tegangan Tester Tegangan sing bisa diprogram
    RK7112 RK7122 RK7110 RK7120
    Tahan Tes Voltase Tegangan Output (KV) AC: 0-5 AC: 0-5
    DC: 0-6
    AC: 0-5 AC: 0-5
    DC: 0-6
    Akurasi Tes ± (Nilai Setting 2% + 5V)
    Saiki Output (MA) 0.10-12.00 AC: 0,10-12,00
    DC: 0.10-5.00
    0.10-12.00 AC: 0,10-12,00
    DC: 0.10-5.00
    Akurasi Tes ± (2% Nilai Setelan + 2Count)
    Tes Insulasi Tegangan Output (KV) DC: 0.10-1.00 ————
    Akurasi Tampilan ± (2% Nilai Setelan + 1Count) ————
    Rentang Resistensi Tes 1-1000MΩ ————
    Akurasi Tes ± (Maca 5% + 2 Akun)
    DC: voltase≥500V
    ± (Maca 7% + 2Count)
    DC: voltase < 500V
    ————
    Wektu Tes 0,2 ~ 999,9 s
    Frekuensi Output 50Hz / 60Hz (Opsional)
    Karakteristik Input   Fase Tunggal 47 ~ 63Hz, 115V / 230V AC ± 15% (Opsional)
    Antarmuka Komunikasi Input: Output Tes / Reset: Pass / Fail / Test / Process
    Alarm Gagal Instrumen Tes Buzzer, Tampilan Kristal Cair "GAGAL", Tandha Lampu
    Kelompok Memori Memori Kelompok, Ana 4 Mode Tes Ing Saben Kelompok (W, IW-I, IW Linking)
    Kunci Keamanan Keyboard Opsional: ”Dikunci” Utawa “Mbukak kunci”
    Ukuran Eksterior 390 × 280 × 90mm
    Bobot 9kg
    Aksesoris Jalur Tes, Kawat Lemah, Jalur Daya
    Model Gambar Jinis  
           
    RK260100 Standar       Kabel Tes
    RK26103 Standar        Plumbum lemah
    Kabel Daya Standar      
    Kertu Garansi Standar  
    Sertifikat Kalibrasi Pabrik
     
    Standar  
    Manual   Standar  

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Kabeh Produk