Seri RK71 Tester Tegangan sing Bisa Diprogram

  • RK7112/ RK7122/ RK7110/ RK7120 Programmable Withstand Voltage Tester

    RK7112 / RK7122 / RK7110 / RK7120 Tester Tegangan sing Bisa Diprogram

    Pambuka Produk Seri Tes Tegangan sing Bisa Diprogram Nggunakake MCU Kacepetan Dhuwur lan Desain Sirkuit Digital Skala Gedhe Instrumen Tes Keamanan Kinerja Dhuwur, Ukuran Voltase Output, Mundhak lan Mudhun Voltase Output, Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake Dening MCU Rampung. Bisa Nampilake Nilai Saiki Rusak lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata. Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Bisa Nguji Tegangan Pecah, Saiki Bocor lan Elektrik Liyane ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk