Tester Polaritas Mikropon RK5991N


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Panguji polaritas mikropon RK-5991N

Pitepangan produk

Panguji polaritas mikropon RK5991N bisa mbedakake polaritas positif lan negatif saka samubarang jinis, ukuran, bahan, impedansi headset speaker, panrima coil sing obah kanthi otomatis lan cepet. Instrumen kasebut duwe kaluwihan saka operasi sederhana, ora ana kesalahan, LED otomatis utawa pratondo weker, instrumen nggunakake jinis denyut otomatis kanthi otomatis lan cepet, lan ndeteksi indeks nada saka speaker ing garis rakitan.

Karakteristik kinerja

Telung jinis tes amplifikasi pulsa, tes polar cepet lan akurat.
Swara polaritas, indeks cahya, bisa milih weker negatif sing positif lan negatif
Bisa nyambungake sinyal nada tes eksternal, butuh deteksi nada murni nalika tes polaritas kanthi sinkron.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model RK5991N
    Ngukur jembar pulsa 0,4ms
    Ngukur amplitudo pulsa ≥10Vp-p
    Lamaran Amplitudo pulsa ing H, cocog kanggo speaker umum
    Amplitudo pulsa ing M, cocog kanggo speaker kubah
    Amplitudo pulsa ing L, cocog kanggo MYLAY Speaker lan panrima kumparan obah.
    Mikropon sensor Mikropon kondensor
    Alarm swara Iki bisa ngoper “+”, “-” alarm buzzer
    Sensitivitas tes Kelas dhuwur≥25cm, tengah lan kelas rendah2525
    Kacepetan tes Udakara 0,2 s
    Konsumsi daya 10VA
    Syarat Daya 220V ± 10%, 50Hz ± 5%
    Lingkungan kerja 0 ℃ ~ 40 ℃, ≤85% RH
    Ukuran njaba 255 × 145 × 220mm
    Bobot 2kg
    Aksesoris Mikropon (tabung swara), garis test
    Model Gambar Jinis  
    RK26006C

    201607070939009797

    standar  Terminal adoh
    RK26005C

    20160921093345094509

    standar  Mikropon
    RK00001

    20160630154444484448

    standar  Kabel listrik
    Manual

    2015062415430772772

    standar  
    kertu babar pisan 20150624154012341234 standar
    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk