RK5000 seri Sumber Daya Frekuensi Variabel

  • RK5000/ RK5001/ RK5002/ RK5003/ RK5005 Variable Frequency Power Supply

    RK5000 / RK5001 / RK5002 / RK5003 / RK5005 Frekuensi Variabel Power Supply

    Pambuka Produk RK5000 Serial Variabel Variabel Daya Gunakake Mikroprosesor Minangka Inti, Digawe Kanthi Mode MPWM, Desain Kanthi Modul IGBT Komponen Aktif, Nggunakake Divisi Frekuensi Digital, Konversi D / A, Umpan Balik Nilai Instan, Teknologi Modulasi Jembar Pulsa Sinusoidal, lan Nambah Stabilitas Mesin Keseluruhan Kanthi Isolasi Output Transformer. Beban Nduwe Adaptasi Kuat, Kualitas Gelombang Output Apik, Operasi Iki Sederhana, Volume Cilik, Bobot En ... Kanthi Sho ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk