RK5000 / RK5001 / RK5002 / RK5003 / RK5005 Frekuensi Variabel Power Supply


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Pambuka Produk
Pasokan Daya Frekuensi RK5000 Seri Nggunakake Mikroprosesor Minangka Inti, Digawe Kanthi Mode MPWM, Desain Kanthi Modul IGBT Komponen Aktif, Nggunakake Divisi Frekuensi Digital, Konversi D / A, Umpan Balik Nilai Cepet, Teknologi Modulasi Jembar Pulsa Sinusoidal, Lan Tambah Stabilitas Mesin Keseluruhan Kanthi Isolasi Output Transformer. Beban Nduwe Adaptasi Kuat, Kualitas Gelombang Output Apik, Operasi Iki Sederhana, Volume Cilik, Bobot Cahya. Kanthi Sirkuit Cekak, Over-Current, Overload, Fungsi Proteksi Overheat Kanggo Mesthekake Operasi Tenaga sing Bisa Dipercaya.

Area Aplikasi
Iki Digunakake Ing Akeh ing Industri Pabrikan Perkakas Ngarep, Mesin Listrik, Industri Pabrikan Elektronik, Industri IT Lan Pabrikan Peralatan Komputer Lan Industri lan Laboratorium Liyane Lan Agensi Pengujian Produk Elektronik.

Karakteristik Kinerja
Regulator Voltabilitas Frekuensi Presisi Tinggi, Ngatur Tegangan Lan Frekuensi Miturut Jenis Knob Cepet.
Kacepetan Respon Transien Cepet.
Precision Dhuwur, Ukur 4 Lan Tampilan Windows Sanalika: frekuensi, Voltase, Saiki, Kekuwatan, Faktor Daya, Ora Perlu Ngalih.
Nduweni Multiple Perlindhungan Voltage, Swara Saiki, Overload, Over Suhu Lan Fungsi Alarm.
Ora Ana Gangguan Radiasi, Kalebu Komponen Harmonik, lan Ora Ana Gangguan Sawise Perawatan Khusus.
Nyedhiyakake Voltase, Frekuensi, Tes Analog Internasional, Macem-macem Produk Listrik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model RK5000 RK5001 RK5002 RK5003 RK5005
    Kapasitas 500VA 1kVA 2kVA 3kVA 5kVA
    Mode Sirkuit Mode IGBT / SPWM
    Input Jumlah Fase 1ψ2W
    Tegangan 220V ± 10%
    Frekuensi 47Hz-63Hz
    Output Jumlah Fase 1ψ2W
    Tegangan Kurang = 0-150VAC Dhuwur = 0-300VAC
    Frekuensi 45-70Hz 、 50Hz 、 60Hz 、 2F 、 4F 、 400Hz 45-70Hz 、 50Hz 、 60Hz 、 400Hz
     Saiki Maksimal   L = 120V 4.2A 8.4A 17A 25A 42A
    H = 240V 2.1A 4.2A 8.6A 12.5A 21A
    Tingkat Stabilisasi Tegangan Beban 1%
    Distorsi Gelombang 1%
    Stabilitas Frekuensi 0,01%
    Tampilan LED Tegangan V 、 Saiki A 、 Frekuensi F 、 Daya W
    Resolusi Tegangan 0,1V
    Resolusi Frekuensi 0,1Hz
    Curren Tresolution 0,001A 0,01A
    Perlindhungan Liwat Saiki, Liwat Suhu, Keluwesan, Sirkuit Cepet
    Bobot 24Kg 26Kg 32KG 70Kg 85Kg
    Volume (Mm) 420 × 420 × 190mm 420 × 520 × 600mm
    Lingkungan Operasi 0 ℃ ~ 40 ℃ ≤85% RH
    Aksesoris Jalur Daya ——
    MODEL Gambar Jinis  Ringkesan
    RK00001 Konfigurasi Standar Instrumen kasebut dilengkapi kabel listrik standar nasional, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    说明书     Konfigurasi Standar Instrumen kasebut dilengkapi instruksi produk standar.
     

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk