Jembatan Digital seri RK2830

  • RK2830/ RK2837 Digital Bridge

    Jembatan Digital RK2830 / RK2837

    Pambuka Produk RK2830 Minangka Generasi Anyar Meja LCR Kinerja Tinggi Universal. Panampilan sing Apik lan Operasi sing Gampang. Produk Ngadopsi Prosesor ARM 32-Bit, Tes Cepet Lan Stabil. Ing wektu sing padha, Dilengkapi Level Sinyal 100Hz-10KHz Lan 50mv-2.0v, sing Bisa Nggawe Kabeh Persyaratan Pangukuran Komponen lan Bahan, Lan Nyedhiyakake Jaminan Kanggo Jaminan Mutu Line Produksi, Inspeksi mlebu lan Pengukuran Presisi Tinggi Laboratorium. Area Aplikasi Iki ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk