Jembatan Digital RK2830 / RK2837


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Pambuka Produk

RK2830 Minangka Generasi Anyar ing Tabel LCR Kinerja Tinggi Universal. Panampilan sing Apik lan Operasi sing Gampang. Produk Ngadopsi Prosesor ARM 32-Bit, Tes Cepet Lan Stabil. Ing wektu sing padha, Dilengkapi Level Sinyal 100Hz-10KHz Lan 50mv-2.0v, sing Bisa Nggawe Kabeh Persyaratan Pangukuran Komponen lan Bahan, Lan Nyedhiyakake Jaminan Kanggo Jaminan Mutu Line Produksi, Inspeksi mlebu lan Pengukuran Presisi Tinggi Laboratorium.

Area Aplikasi

Instrumen Iki Bisa Digunakake Akeh ing Pabrik, Colleges, Institusi Penelitian, Pengukuran Lan Departemen Inspeksi Mutu Kanggo Ngukur Parameter Kanthi Werna-Wae Komponen.

Karakteristik Kinerja

1. Kabeh Tampilan Cina, Gampang Dioperasikake, Konten Tampilan Lengkap lan Sugih

2、50Hz , 60Hz , 100Hz , 120Hz , 1kHz , 10kHz

3. Tingkat Tes: 50mV - 2.0V, Resolusi: 10mV

4. Akurasi Dhasar: 0,05%, Enam Resolusi Maca Digit

5. Pangukuran Kacepetan Dhuwur Lan Efisiensi Tinggi: Nganti 50 Kali / S (Kalebu Tampilan)

6. Dhukungan USB Flash Disk Upgrade Lan Simpen Data Tes Kanggo USB Flash Disk Kanthi Cepet

7. Parameter Disimpen Kanthi Wektu, Lan Tutup Ora Ilang


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model RK2830 RK2837
    Fungsi Tes Parameter Tes | Z |, C, L, R, X, ESR, D, Q, Θ | Z |, C, L, R, X, | Y |, B, G, ESR, D, Q, Θ
    Precision dhasar 0,05%
    Kacepetan Tes Cepet: 50, Sedheng: 10, Alon: 2.5 (Kaping / Detik) Cepet: 40, Sedheng: 10, Alon: 2.5 (Kaping / Detik)
    Sirkuit sing padha Sambungan Seri, Sambungan Paralel
    Range Range Otomatis, Terus
    Mode Pemicu Internal, Manual, DUT Otomatis, Eksternal, Bis
    Mbenerake Fitur Mbukak / Mbusak Sirkuit Cendhak
    Tampilan 480 * 272 saben4,3-Inci TFT Colour Screen
    Memori Grup 100 Internal, U Disk Eksternal 500 Grup
    Sinyal Tes Frekuensi Tes 50Hz, 60Hz, 100Hz,
    120Hz , 1kHz, 10kHz
    50Hz - 100kHz,
    10mHz Mlaku
    Impedansi Output 30Ω, 50Ω, 100Ω 10Ω, 30Ω, 100Ω
    Tingkat Tes 50mV - 2.0V,
    Resolusi: 10mV
    10mV - 1.0V,
    Resolusi: 10mV
    Rentang Tampilan Pangukuran Ls 、 Lp 0,00001μH ~ 99,9999kH
    Cs 、 Cp 0,00001pF ~ 99,9999mF
    R 、 Rs 、 Rp 、 X 、 Z 0,00001Ω ~ 99,9999MΩ
    G 、 Y 、 B ————— 0,00001μS ~ 99,9999S
    ESR 0,00001mΩ ~ 99,9999kΩ
    D 0,00001 ~ 99,9999
    Q 0,00001 ~ 99999.9
    Qr -3.14159 ~ 3.14159
    Qd -180.000 ° ~ 180.000 °
    D% -99,9999% ~ 999,999%
    Comparator Lan Antarmuka Comparator Ngurutake Kelas 5 , BIN1 - BIN3, NG, AUX , TAMPILAN LED PASS / FAIL
    Antarmuka RS232C / USB-HOST / USB-CDC / USB-TMC / HANDLER (Opsional)
    Spesifikasi Umum Suhu Makarya lan Asor 0 ° C - 40 ° C, ≤90% RH
    Syarat Daya Tegangan : 99V - 242V
    Frekuensi : 47.5Hz - 63Hz
    Limbah Daya ≤ 20 VA
    Ukuran (W × H × D) 280mm × 88mm × 320mm
    Bobot Udakara2,5 Kg
    Model Gambar Jinis Ringkesan
    RK26004-1 Konfigurasi Standar   Instrumen kasebut dilengkapi clamp tes jembatan minangka standar, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    RK00001 Konfigurasi Standar   Instrumen kasebut dilengkapi kabel listrik standar nasional, sing bisa dituku kanthi kapisah.
    Kertu Sertifikat Lan Garansi
     
    Konfigurasi Standar   Instrumen kasebut dilengkapi kertu sertifikat lan garansi standar.
    Sertifikat Kalibrasi Pabrik
     
    Konfigurasi Standar   Sertifikat Kalibrasi Peralatan Standar.
    Pitunjuk Konfigurasi Standar   Instrumen kasebut dilengkapi instruksi produk standar. 
  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Kabeh Produk