RK2681 / RK2681A / RK2682 Tester resistansi Isolasi


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Video

Isolasi RK268_series Tester Resistensi

Pambuka Produk

Tester Resistansi Isolasi Seri RK2681 Minangka Alat Ukur Kinerja Isolasi Piranti Kluwarga, Piranti Lampu, Piranti Pemanas Listrik, Komponen Elektronik, Bahan Dielektrik, Mesin Keseluruhan lan sapanunggalane. Kacepetan Tes Cepet, Stabilitas Apik, Operasi sing Trep, lan Diskriminasi Fungsi
Instrumen Iki Ngrampungake Kebutuhan Standar Klompok Industri Elektronika GB6587.1II, Kahanan Layanan sing Diarani: A: suhu sekitar: 0 ~ 40 ℃ B: Kelembapan relatif: <70% C: Tekanan Atmosfer: 86 ~ 106kPa.
Tester Resistensi Insulasi Desain Tipe RK2682 Miturut IEC, BS, UL lan Syarat Internasional lan Domestik Liyane Standar Keamanan, Tes Dituduhake Ing DC500V Lan DC1000V Loro File, Resistansi Insulasi Dibagi Ana Ing 0.5MΩ ~ 2000MΩ Papat File ( 2MΩ, 20MΩ, 20MΩ, 2000MΩ). Instrumen kasebut Didhasarake kanggo Nyerep lan Nyerna Instrumen Tes Resistensi Insulasi Maju Internasional lan Digabungake Kanthi Panggunaan Sejatine Akeh Pangguna ing Negara Kita Kanggo Ngapikake lan Nyaring. Kita luwih nggatekake Kinerja lan Kualitas Ing Rega / Kinerja. Ing Istilah Rega, Kita Luwih Entuk Keuntungan Tuku Sejatine Akeh Pangguna. Iki kalebu rega paling murah ing jinis file sing padha karo domestik.

Area Aplikasi
Peralatan Listrik Rumah Tangga: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Pengering, Selimut Listrik, Charger Dll.
Bahan Isolasi: Tabung Dikecilkan Panas, Film Kapasitor, Tabung Tekanan Tinggi, Kertas Isolasi, Sepatu Terisolasi, Sarung Tangan Isolasi Karet, Papan Sirkuit PCB Etc.
Instrumen lan Meter: osiloskop, Generator Sinyal, Pasokan Daya DC, Pasokan Daya Ngalih Lan Jinis Mesin Liyane.
Piranti Lampu: ballast, Lampu Dalan, Lampu Panggung, Lampu Portabel Lan Jinis Lampu Liyane.
Peralatan Pemanas Listrik: Bor listrik, Bor Pistol, Mesin Pemotong, Mesin Penggiling, Mesin Las Listrik dll.
Kabel Dan Kabel: Kabel Tegangan dhuwur, Kabel Optik, Kabel Listrik, Kabel Karet Silikon, lsp.
Motor: Mesin Listrik Puter, lsp.
Peralatan Kantor: Komputer, Detektor Mata Uang, Printer, Copier, lsp.

Karakteristik Kinerja
Gampang Dioperasikake, Kinerja sing Bisa Dipercaya
Kanthi Tegangan Steady Fungsi Otomatis
Kanthi Fungsi Diskriminasi sing Ora Dipengini
Kacepetan Tes Cepet, Stabilitas Apik, Gampang Dioperasikake


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model RK2681 RK2681A RK2682
    Jangkauan tes 100kΩ-5TΩ 100kΩ-10TΩ 500kΩ-2GΩ
     Akurasi tes R < 1GΩ ± 3% indikasi ± 0,5 kisi
    R≥1GΩ ± indikasi 5% ± 0,5 kisi
    R≥100GΩ ± 10% pratondo ± 0,5 kisi
    ± 5% + 2 tembung
    Voltase test (V) 10/25/50/100 / 250/500 10/50/100/250/500 / 1000 500/1000
    Akurasi voltase ± 2%
    Cara kontrol Sirkuit analog Sirkuit digital
    Metode kisaran Operasi manual
    Ngukur kacepetan Elemen resistive: < 0,5 detik , Elemen kapasitif: 0,5 ~ 10 detik
    Ngurutake Dering pangrungu sing ora nduweni kualifikasi, ora kualifikasi, lan ora nduweni kualifikasi (bisa diganti)
    Lingkungan kerja 10 ℃ ~ 40 ℃ ≤85% RH
    Syarat Daya 220V ± 10%, 50Hz / 60Hz ± 5%
    Ukuran njaba 330x270x110mm 140x200x260mm
    Bobot 6kg 4,5kg
    Aksesoris Garis listrik, garis uji
    Model Gambar Jinis  
    RK260100 20150709155151265126 Standar     Kabel Tes
    Kabel Daya 20150624153924252425 Standar  
    Kertu Garansi 20150624154012341234 Standar  
    Sertifikat Kalibrasi Pabrik 20160728143517591759 Standar  
    Manual     2015062415430772772 Standar  

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk kategori

    Fokus nyedhiyakake solusi mong pu suwene 5 taun.

    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk