RK2678YM Tester resistensi Medis Medis

  • RK2678YM Medical Grounding Resistance Tester

    RK2678YM Tester resistensi Medis Medis

    Pambuka Produk RK2678YM Tester Resistensi Grounding Medis Digunakake Kanggo Ngukur Peralatan Listrik Internal Resistensi Grounding, Sing Nggambar Resistensi (Kontak) Terminal Grounding Total Peralatan Listrik. Cocog Kanggo Ngukur Kabeh Jenis Motor, Piranti Listrik, Instrumen, Peralatan Rumah Tangga Lan Perlawanan Peralatan Liyane Antarane Cangkang lan Kawat Grounding. Miturut Standar Medis GB9706.-2007 (IEC60601-1: 1988). Aplikasi Ar ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk