RK2672AM / RK2672BM / RK2672CM / RK2672DM Tahan Tegangan


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Video

RK2672AM / RK2672BM / RK2672CM / RK2672DM Tahan Tegangan

Pitepangan produk
Penguji voltase tahan RK2672AM saka Meiruike minangka instrumen pangukuran kanggo kekuatan kompresi, umume digunakake kanggo tes keamanan bocor insulasi produk. Iki bisa nyoba indeks kinerja keamanan listrik voltase kerusakan, arus bocor sing kabeh jinis obyek sing diukur intuisi, akurat lan cepet, lan bisa digunakake kanggo nyoba komponen lan kinerja umum minangka sumber voltase dhuwur.
Seri tester iki miturut standar ing ngisor iki: Standar kanggo peralatan listrik rumah tangga (IEC6035, GB4706.1-2001, GB4706.1-1998), Standar kanggo lampu (IEC60598-1-1999, GB7000.1-2000), Standar kanggo informasi (GB8898-
2001, GB12113.GB4943-2001, IEC60065, IEC60950) lan sapanunggalane.

Area aplikasi
Komponen: diode, triode, tumpukan silikon voltase dhuwur, kabeh jinis trafo elektronik, perakitan konektor, peralatan listrik tegangan tinggi.
Peralatan Listrik Rumah Tangga: TV, kulkas, AC, mesin cuci, pengering, kemul listrik, charger lsp.
Bahan isolasi: tabung panas sing bisa disusut, film kapasitor, tabung tekanan tinggi, kertas isolasi, sepatu terisolasi, sarung tangan karet isolasi, papan sirkuit PCB lsp.
Instrumen lan meter: osiloskop, generator sinyal, pasokan listrik DC, pasokan listrik ganti lan jinis mesin liyane.
Piranti lampu: ballast, lampu jalan, lampu panggung, lampu portabel lan jinis lampu liyane.
Piranti pemanas listrik: bor listrik, bor pistol, mesin pemotong, mesin grinding, mesin las listrik, lsp.
Kawat lan kabel: kabel voltase dhuwur, kabel optik, kabel listrik, kabel karet silikon, lsp.

Karakteristik kinerja
Voltase AC / DC 5kV universal tahan tester.
Output voltase diatur output dening pengatur, sing nduweni reliabilitas dhuwur lan daya tahan dhuwur.
Nggunakake padhange digital LED nampilake wektu tes, voltase, arus, bisa nampilake nilai arus kerusakan lan nilai voltase kanthi nyata.
Nilai weker saiki bisa disetel kanthi sewenang-wenang.
Wektu tes nggunakake telung tampilan tabung digital
Dilengkapi input sinyal PLC, antarmuka output, bisa dadi sistem tes sing gampang terintegrasi karo PLC kanthi cepet. (Opsional)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model RK2672AM RK2672BM RK2672CM RK2672DM
    Tegangan Output (KV) AC 0 ~ 5 0 ~ 5 0 ~ 5
    DC 0 ~ 5 ——— 0 ~ 5
    Saiki Output (MA) AC 0 ~ 2/20 0 ~ 2/20/100 0 ~ 2/20/100 0 ~ 2/20/200
    DC 0 ~ 2/10 ——— 0 ~ 2/20 0 ~ 2/20
    Akurasi Tes ± (5% + 3 Tembung)
    Wektu Tes (0,0 ~ 999) S 0,0 = Tes Terus-terusan
    Kapasitas Transformer 100VA 500VA 1000VA
    Antarmuka PLC Pilihan
    Syarat Daya AC: 220V ± 10% 50Hz / 60Hz ± 3Hz
    Lingkungan Kerja Suhu: (0-40) ℃ Asor ≦ 75% RH
    Ukuran Eksterior 390 × 310 × 200mm 443 × 390 × 200mm
    Bobot 9,5kg 14kg 18kg 24,5kg
    Aksesoris Jalur Uji Tegangan Dhuwur, Kawat Grounding, Tongkat Tegangan Tinggi, Line Daya (Standar)
    Jalur Komunikasi, Antarmuka PLC (Opsional)

       

      Gambar Jinis  
    RK-8H + Standar       Bar Tes
    RK260100 Standar       Kabel Tes
    RK26103 Standar        Plumbum lemah
    Kabel Daya Standar  
    Kertu Garansi Standar  
    Sertifikat Kalibrasi Pabrik Standar  
    Manual Standar  

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk