RK2514N / AN 、 RK2515N / AN 、 RK2516N / AN DC Tester resistensi Rendah

  • RK2514N/AN, RK2515N/AN, RK2516N/AN/BN DC Low Resistance Tester

    RK2514N / AN, RK2515N / AN, RK2516N / AN / BN DC Tester resistensi Rendah

    RK2514N / AN 、 RK2515N / AN 、 RK2516N / AN DC Tester Resistensi Rendah Ngadopsi Single Front Mainstream 32bits CPU Lan Teknologi Pemasangan SMD Densitas Tinggi, 24 Bit Warna 4.3 Inci Layar LCD lan Rotary Encoder, Kanthi Antarmuka Seger lan Operasi sing Trep; Iki digunakake ing resistensi kontak relay, resistensi sisipan konektor, resistensi kabel, sirkuit papan sirkuit dicithak lan resistensi bolongan solder, lan liya-liyane; Kompensasi Suhu Bisa Ngindhari Pengaruh Suhu Lingkungan ing Tes Kerja; R ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Kabeh Produk