RK2511N + / RK2512N + Tester Résistansi Seri DC

  • RK2511N+/RK2512N+ DC Low Resistance Tester

    RK2511N + / RK2512N + DC Resistensi Tester Rendah

    Tester Resistensi DC Rendah saka RK2511 / 2 Pambuka Produk Seri Tester Resistensi DC Seri RK2511N minangka Instrumen sing Nguji Transformer, Motor, Switch, Relay, Konektor Lan Jinis Resistensi Langsung Saiki. Akurasi Tes Dhasar Iki Bisa Wis Cepet 0,05%, Lan Cepet Ngukur. Instrumen Nggunakake Arus Konstan Presisi Dhuwur Kanthi Liwat Bagéyan sing Diukur Lan Papat Ukur, Bisa Ngilangi Kesalahan Mimpin Kanthi Efektif; Lan Nggunakake Konvisi Presisi Tinggi ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Kabeh Produk