RK2511N / RK2512N DC Tester resistensi Rendah

  • RK2511N/ RK2512N DC Low Resistance Tester

    RK2511N / RK2512N DC Tester resistensi Rendah

    Pambuka Produk Tester Resistensi DC Seri RK2511N minangka Instrumen sing Nguji Transformer, Motor, Switch, Relay, Konektor Lan Jinis Resistensi Langsung Saiki. Akurasi Tes Dhasar Iki Bisa Nganggo 0,05%, Lan Cepet Ngukur . Instrumen Nggunakake Arus Konstan Presisi Dhuwur Dhuwur Ngliwati Pérangan Sing Diukur Lan Papat Ukur, Bisa Ngilangi Kesalahan Mimpin Kanthi Efektif; Lan Nggunakake Konversi AD Presisi Dhuwur, Cocog Kanggo Pangguna Kanggo ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk