RK2511N / RK2512N DC Tester resistensi Rendah


Katrangan

Parameter

Aksesoris

Video

Pambuka Produk
Tester Resistensi DC Seri RK2511N minangka Instrumen sing Nguji Transformer, Motor, Switch, Relay, Konektor Lan Jinis Resistensi Langsung Saiki. Akurasi Tes Dhasar Iki Bisa Mbukak nganti 0,05%, Lan Cepet Ngukur.
Instrumen Nggunakake Arus Konstan Presisi Dhuwur sing Dhuwur Ngliwati Pérangan sing Diukur Lan Papat Ukur, Bisa Ngilangi Kesalahan Mimpin Kanthi Efektif; Lan Nggunakake Konversi AD Presisi Dhuwur, Cocog Kanggo Pangguna Kanggo Pangukuran Precision sing Dhuwur. Instrumen kasebut nduweni Fungsi Ngurutake (Onlap, Kualifikasi, Downlap) Lan Ngidini Pangguna Nggawe Batas Ndhuwur lan ngisor lan Nilai Resistensi Nominal Kanthi Bebas, Ngapikake Efisiensi Tes Efisiensi Tes Instrumen.

Area Aplikasi
Digunakake Ing Akeh Kanggo Pangukuran Kabeh Jinis Resistensi Koil, Resistensi Winding Transformer Motor, Resistensi Kawat Kabeh Jinis Kabel, Plugs Ngalih, Sockets, lan Resistensi Kontak Liyane Komponen Listrik lan Resistensi Paku Logam lan Kabeh Jenis Resistansi Presisi, Logam Deteksi Lan Dadi, Antarmuka HANDLER Lan RS322 Bisa Digunakake Kanggo Output Sinyal Produk Ora Cacat / Cacat Kanggo Nggawe Tes Otomatis.

Karakteristik Kinerja
Operasi Sederhana
Pangukuran Terminal Lima, Presisi Ngukur Dhuwur.
Teknologi Mikroprosesor, Ora Ana Drift DC
Onlap, Downlap, Ngurutake Kualifikasi lan Fungsi Tandha.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Model RK2511N RK2512N
    Rentang Tes 10μΩ-20KΩ 1μΩ-2MΩ
    Akurasi Tes 0,1% (Resolusi Minimal) 10μΩ 0,05% (Resolusi Minimal) 10μΩ
    Saiki Tes 100mA 10mA 1mA 100μA 1A 100mA 10mA 1mA 100μA 10μA 1μA
    Mode Tampilan Tampilan Papat Lan Setengah Digit 00000-19999
    Tegangan Sirkuit Terbuka <5.5V
    Mode Range Manual / Otomatis
    Kacepetan Tes Cepet 15 T / S Alon 8 T / S
    Ngurutake Onlap, Kualifikasi, Downlap
    Pemicu Pemicu Internal, Pemicu Manual, Pemicu Eksternal
    Antarmuka Antarmuka RS-232C Antarmuka Penangan (PLC)
    Lingkungan Kerja 0 ℃ ~ 40 ℃, ≤85% RH
    Ukuran Eksterior 330 × 270 × 110mm
    Bobot 5,5kg 3,5kg
    Aksesoris Jalur Tes, Saluran Daya
    Model Gambar Jinis  
    RK20K Standar  
    RK26004A Standar  
    Kabel Daya Standar  
    Kertu Garansi Standar  
    Sertifikat Kalibrasi Pabrik Standar  
    Manual      Standar
     

     

     

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk