Meter Digital Tegangan Dhuwur RK1940

  • RK1940-1/ RK1940-2/ RK1940-3/ RK1940-4/ RK1940-5 High Voltage Digital Meter

    RK1940-1 / RK1940-2 / RK1940-3 / RK1940-4 / RK1940-5 Voltage Digital Meter

    Pambuka Produk Meter Digital Tegangan Dhuwur Seri RK1940 Minangka Meter Tegangan Presisi Dhuwur sing Digunakake Tampilan Digital 4 lan Setengah, Akeh Digunakake Ing Sistem Daya Lan Sektor Pabrikan Peralatan Elektronik, Kanggo Pangukuran Frekuensi Daya AC / DC Dhuwur Lan Meterage Lan Lapangan liyane. Karakteristik Input Impedansi Inputansi Kanggo 1000MΩ, Cocog Kanggo Pangukuran Sumber Impedansi AC, DC Tegangan Tinggi. Polaritas Tegangan DC Bisa Diuji Lan Ditampilake ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk