Seri RK1316 Audio Signal Generator

  • RK1316BL/ RK1316D/ RK1316E/ RK1316G/ Audio Signal Generator

    RK1316BL / RK1316D / RK1316E / RK1316G / Audio Signal Generator

    Pambuka Produk Generator Sinyal Audio Series RK1316 Ngadopsi Sirkuit Oscillation Controlled Voltage Advanced Kanggo Nggawe Sinyal Gelombang Sinus Distoritas sing Kurang Tampilan Digital Amplitude lan Frekuensi Output Diadopsi. Rentang Sapuan Frekuensi Bisa Luwih Saka 1: 1000. Titik Awal lan Pungkasan Sapuan Frekuensi Bisa Ditetepake Kanthi Wenang. Nduwe Fungsi Kekuwatan Kanggo Output Penundaan lan Perlindhungan Sirkuit Cekak. Sanalika, Uga Bisa Nguji Po Positif lan Negatif ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk