RK1212series Audio Signal Generator

  • RK1212D/ RK1212E/ RK1212G  Audio Signal Generator

    RK1212D / RK1212E / RK1212G Audio Signal Generator

    Pambuka Produk Generator Sinyal Audio Series Rk1212 Nggunakake Sirkuit Oscillation-Controlled Advanced Voltage, Bisa Ngasilake Sinyal Gelombang Sinus Distorsi sing Kurang, Frekuensi Amplitude Output Kanthi Tampilan Digital, Jangkauan Frekuensi Sapuan Bisa Nggayuh Luwih saka 1: 1000, Wiwitan Lan Pungkasan Frekuensi Sapuan Bisa Ditetepake Kanthi Wenang, Lan Kanthi Output Penundaan, Perlindhungan Sirkuit Cekak lan Fungsi Liyane, Uga Rancang Lan Nguji Sembarang "Positif" Lan "Negatif" ...
  • RK1212BLN/ RK1212DN/ RK1212EN/ RK1212GN Audio Signal Generator

    RK1212BLN / RK1212DN / RK1212EN / RK1212GN Generator Sinyal Audio

    Pambuka Produk Generator Sinyal Audio Series Rk1212 Nggunakake Sirkuit Oscillation-Controlled Advanced Voltage, Bisa Ngasilake Sinyal Gelombang Sinus Distorsi sing Kurang, Frekuensi Amplitude Output Kanthi Tampilan Digital, Jangkauan Frekuensi Sapuan Bisa Nggayuh Luwih saka 1: 1000, Wiwitan Lan Pungkasan Frekuensi Sapuan Bisa Ditetepake Kanthi Wenang, Lan Kanthi Output Penundaan, Perlindhungan Sirkuit Cekak lan Fungsi Liyane, Uga Rancang Lan Nguji Sembarang "Positif" Lan "Negatif" ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk