Tester Polaritas Loudspeaker

  • RK5991N Microphone Polarity Tester

    Tester Polaritas Mikropon RK5991N

    Penguji polaritas Mikrofon RK-5991N Pambuka produk tester polaritas mikropon RK5991N bisa mbedakake polaritas positif lan negatif saka samubarang jinis, ukuran, bahan, impedansi headset speaker, panrima coil sing obah kanthi otomatis lan cepet. Instrumen kasebut duwe kaluwihan saka operasi sederhana, ora ana kesalahan , LED otomatis utawa pratondo weker, instrumen nggunakake jinis pulsa kanthi otomatis lan cepet mensurasi, lan ndeteksi indeks nada speaker ing garis rakitan. Kinerja karakter ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Kabeh Produk