Tester Saiki Bocor

  • RK2675AM/ RK2675WM/ RK2675B/ RK2675C/ RK2675D/ RK2675E/ RK2675WT Leakage Current Tester

    Tester Saiki bocor RK2675AM / RK2675WM / RK2675B / RK2675C / RK2675D / RK2675E / RK2675WT

    Pambuka Produk Tester Saiki Kebocoran RK2675 Digunakake Kanggo Ngukur Kebocoran Saiki Diprodhuksi Dening Listrik (Utawa Kekuwatan Liyane) Liwat Impedansi Parameter Insulasi Utawa Distribusi, Sing Ora Gandhengane Kanthi Pakaryan, Yaiku Alat Tes sing Ngukur Insulativitas Peralatan Listrik lan Kinerja Keamanan Produk. Produk Iki Nyedhiyakake Standar Pengujian Standar Keamanan Domestik lan Internasional GB4706.1-2005, IEC60335.1-2004 lan liya-liyane, Kanggo tundhuk ...
  • RK9950 Program Controlled Leakage Current Tester

    Tester Saiki Kebocoran Ngontrol Program RK9950

    Ringkesan Produk Tester Saiki Bocor sing Bisa Diprogram Minangka Tampilan LCD TFT LCD 5 Inci. Tester Ngadopsi MCU 32-Bit Kecepatan Tinggi Lan Desain Sirkuit Digital Skala Besar, Dibangun Ing GB9706.1-2007 (IEC60601-1: 1998) Jaringan Simulasi Impedansi Badan, Antarmuka Jaringan Kartu MD Ngemot MD-A (Sejajar karo GB / T12113-2003 Lan GB4793.1-2007) 、 MD-B (Sesuai karo GB / T12113-2003 、 GB4793.1-2007 、 GB4706.1-2005 、 GB4943.1-2011 、 GB8898-2011 、 GB7000.1 -2015) 、 MD-C (Sesuai karo GB / T12113-2003 、 GB7000.1-2015) 、 MD-D (A ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, 1000v- 40kv Digital Meter, Kabeh Produk