KPS Seri Ngalih Dc Pasokan Daya

  • KPS1610/ KPS3205/ KPS6003/ KPS1620/ KPS3010/ KPS6005 Switching Power Supply

    KPS1610 / KPS3205 / KPS6003 / KPS1620 / KPS3010 / KPS6005 Switching Power Supply

    Fitur Produk * Dikontrol dening Microprocessor (MCU), Biaya Dhuwur * Efektif * Kapadhetan Daya Tinggi, Cilik lan Kompak * Shell Aluminium, EMI Ngisor * Nggunakake Encoder Kanggo Nyetel Voltase Lan Saiki * Efisiensi Dhuwur, Nganti 88%. * Ripple & Noise Rendah: ≤30mVp-P * Output ON / OFF * Switch Switch * Tampilan Power Output Intuitif * Start Soft Tanpa Overshoot, Lindhungi Piranti Sensitif * Proteksi Cerdas: Proteksi Circuit Short Output, Lacak Proteksi Voltag (Ovp), Lacak Saiki Prot ...
  • KPS1660/ KPS3220/ KPS3232/ KPS6011/ KPS6017 Switching Power Supply

    KPS1660 / KPS3220 / KPS3232 / KPS6011 / KPS6017 Switching Power Supply

    Pambuka Produk Pasokan Daya Ngalih Seri KPS Khusus Dirancang Kanggo Laboratorium, Sekolah Lan Lini Produksi. Voltase Output lan Saiki Beban Output Bisa Disetel Kanthi Terus Antarane 0 lan Nomer Nominal. Nduwe Fungsi Perlindhungan Sirkuit Eksternal. Stabilitas Lan Koefisien Ripple Pasokan Daya Apik Apik banget, lan Uga Ana Sirkuit Perlindhungan sing Sampurna. Seri Pasokan Tenaga Iki Dikendali dening Microprocessor (MCU). Cilik lan Apik Katon Katon ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk