Meter Daya Cerdas

  • RK9800N/ RK9901N Series Intelligent Electric Quantity Measuring Instrument

    RK9800N / RK9901N Series Instrumen Ngukur Quantity Listrik Cerdas

    Pambuka Produk Instrumen Pengukuran Kuantitas Listrik Seri RK9800N (Meter Daya Digital), Bisa Ngukur Tegangan, Saiki, Tenaga, Faktor Tenaga, Frekuensi, Energi Listrik lan Parameter Liyane, Kaya Kandhane, Nduwe Range Ukur Wide, Alarm Preset, Latches Lan Fungsi Komunikasi. Seri RK9800N Nduwe Kabeh Ukur lan Fungsi Tampilan, Nambah Fungsi Data, Uga Fungsi Tampilan Frekuensi lan Tenaga (Energi) Kaloro Parameter Iki Ing ...
  • RK9830N Three-Phase Intelligent Power Meter

    Meter Daya Cerdas RK9830N Tiga-Tahap

    Pambuka Produk Instrumen Pengukuran Kuantitas Listrik Seri RK9830N (Meter Daya Digital), Bisa Ngukur Tegangan, Saiki, Tenaga, Faktor Tenaga, Frekuensi, Energi Listrik lan Parameter Liyane, Sugih Kandhungan, Nduwe Jangkure Ukur Wide, Alarm Preset, Latches Lan Fungsi Komunikasi. Motor Area Aplikasi: Piranti Listrik Rotary Motor Rotary: TV, Kulkas, AC, Mesin Cuci, Pengering, Selimut Listrik, Alat Listrik dll. Alat Listrik: Bor Listrik, Pi ...
  • RF9800/ RF9901/ RF9802 Intelligent Power Meter

    Meter Daya Cerdas RF9800 / RF9901 / RF9802

    Meter Daya Cerdas RF9800 Digunakake Kanggo Ngukur Parameter Umum Ac, kayata Tegangan, Saiki, Daya, Faktor Tenaga, Tenaga (Energi) Lan Frekuensi, Lan Manual Iki Babagan Fungsi Instrumen, Setelan, Mode Koneksi lan Pandhuan Operasi.
  • RK9940N/ RK9980N/ RK9813N Intelligent Power Meter

    RK9940N / RK9980N / RK9813N Meter Daya Cerdas

    Pambuka Produk Instrumen Pengukuran Kuantitas Listrik Seri RK9800N (Meter Daya Digital), Bisa Ngukur Tegangan, Saiki, Tenaga, Faktor Tenaga, Frekuensi, Energi Listrik lan Parameter Liyane, Kaya Kandhane, Nduwe Range Ukur Wide, Alarm Preset, Latches Lan Fungsi Komunikasi. Seri RK9800N Nduwe Kabeh Ukur lan Fungsi Tampilan, Nambah Fungsi Data, Uga Fungsi Tampilan Frekuensi lan Tenaga (Energi) Kaloro Parameter Iki Ing ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur Digital, 1000v- 40kv Digital Meter, Kabeh Produk