Tester Hi-Pot

  • RK9910A/ RK9910B/ RK9920A/ RK9920B Programmable Withstand Voltage Tester

    RK9910A / RK9910B / RK9920A / RK9920B Tester Tegangan sing Bisa Diprogram

    Pambuka Produk Seri Tester Tegangan sing Dikontrol Program Iki Minangka Tester Keamanan Kinerja Tinggi sing Dirancang Kanthi MCU Kecepatan Tinggi lan Sirkuit Digital Skala Besar. Tegangan Output Ditambah Lan Suda. Keamanan Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake dening MCU, Sing Bisa Nampilake Nilai Pungkasan lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata, Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Dilengkapi Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Piranti USB, Antarmuka Host USB, W ...
  • RK2670AM Withstand Voltage Tester

    Tester Tegangan RK2670AM

    Pambuka Produk Tes Tegangan RK2670AM Pambuka Tester Tegese RK2670AM Saka Meiruike minangka Instrumen Pangukuran Kanggo Kekuwatan Kompresif, Umume Digunakake Kanggo Tes Keselamatan Isolasi Isolasi Produk. Bisa Nguji Indeks Kinerja Keamanan Listrik Tegangan Pecah, Saiki Kabeh Jinis Obyek sing Diukur Intuisi, Akurat lan Cepet, Lan Bisa Digunakake Kanggo Nguji Komponen lan Kinerja Umum Minangka Sumber Tegangan Dhuwur. Seri Tester Iki Miturut ...
  • RK2671AM/ RK2671BM/ RK2671CM Withstand Voltage Tester

    RK2671AM / RK2671BM / RK2671CM Tester Tegangan Tahan

    RK2671AM / RK2671BM / RK2671CM Pambuka Produk Tes Tester Tegangan RK2671AM Tester Tegangan Meiruike minangka Instrumen Pangukuran Kanggo Kekuwatan Kompresif, Umume Digunakake Kanggo Tes Keselamatan Isolasi Produk Isol. Bisa Nguji Indeks Kinerja Keamanan Listrik Tegangan Pecah, Saiki Kabeh Jenis Objek sing Diukur Intuisi, Akurat lan Cepet, Lan Bisa Digunakake Kanggo Nguji Komponen lan Kinerja Umum Minangka Sumber Tegangan Dhuwur. Seri Iki ...
  • RK2674A/ RK2674B/ RK2674C/ RK2674-50/ RK2674-100 Withstand Voltage Tester

    RK2674A / RK2674B / RK2674C / RK2674-50 / RK2674-100 Tester Tegangan

    Pambuka Produk Tester Tegangan RK2674A Tester Tahan Tegangan RK2674A Saka Meiruike minangka Instrumen Pangukuran Kanggo Kekuwatan Kompresif, Umume Digunakake Kanggo Tes Keselamatan Isolasi Isolasi Produk. Bisa Nguji Indeks Kinerja Keselamatan Listrik Tegangan Pecah, Saiki Bocor Kabeh Kasedhiya Obyek sing Diukur Intuisi, Akurat lan Cepet, Lan Bisa Digunakake Kanggo Nguji Komponen lan Kinerja Sakabehane Minangka Sumber Tegangan Dhuwur. Seri Akurasi Tester Iki ...
  • RK2672AM/ RK2672BM/ RK2672CM/ RK2672DM Withstand Voltage Tester

    RK2672AM / RK2672BM / RK2672CM / RK2672DM Tahan Tegangan

    Penguji produk tahan RK2672AM / RK2672BM / RK2672CM / RK2672DM Penguji Tegangan RK2672AM saka Meiruike minangka instrumen pangukuran kanggo kekuatan kompresif, umume digunakake kanggo tes safety bocor insulasi produk. Iki bisa nyoba indeks kinerja keamanan listrik voltase kerusakan, arus bocor sing kabeh jinis obyek sing diukur intuisi, akurat lan cepet, lan bisa digunakake kanggo nyoba komponen lan kinerja sakabehe ...
  • RK7112/ RK7122/ RK7110/ RK7120 Programmable Withstand Voltage Tester

    RK7112 / RK7122 / RK7110 / RK7120 Tester Tegangan sing Bisa Diprogram

    Pambuka Produk Seri Tes Tegangan sing Bisa Diprogram Nggunakake MCU Kacepetan Dhuwur lan Desain Sirkuit Digital Skala Gedhe Instrumen Tes Keamanan Kinerja Dhuwur, Ukuran Voltase Output, Mundhak lan Mudhun Voltase Output, Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake Dening MCU Rampung. Bisa Nampilake Nilai Saiki Rusak lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata. Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Bisa Nguji Tegangan Pecah, Saiki Bocor lan Elektrik Liyane ...
  • RK9920AY/ RK9910AY/ RK9920BY/ RK9910BY Programmable Withstand Voltage Tester

    RK9920AY / RK9910AY / RK9920BY / RK9910BY Tester Tegangan sing Bisa Diprogram

    Pambuka Produk Seri Tester Tegangan sing Dikontrol Program Iki Minangka Tester Keamanan Kinerja Tinggi sing Dirancang Kanthi MCU Kecepatan Tinggi lan Sirkuit Digital Skala Besar. Tegangan Output Ditambah Lan Suda. Keamanan Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake dening MCU, Sing Bisa Nampilake Nilai Pungkasan lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata, Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Dilengkapi Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Piranti USB, Antarmuka Host USB, ...
  • RK9910/RK9920 Program-controlled insulation withstand voltage tester

    Isolasi sing dikontrol kanthi program RK9910 / RK9920 tahan tester voltase

    Pambuka Produk Seri Tester Tegangan sing Dikontrol Program Iki Minangka Tester Keamanan Kinerja Tinggi sing Dirancang Kanthi MCU Kecepatan Tinggi lan Sirkuit Digital Skala Besar. Tegangan Output Ditambah Lan Suda. Keamanan Frekuensi Voltase Output Dikendhalekake dening MCU, Sing Bisa Nampilake Nilai Pungkasan lan Nilai Voltase Ing Wektu Nyata, Lan Nduwe Fungsi Kalibrasi Piranti Lunak. Dilengkapi Antarmuka PLC, RS232C, RS485, Piranti USB, Antarmuka Host USB, Whi ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk