Tester Resistensi Bumi

  • RK9930 / RK9930A/ RK9930B GROUND RESISTANCE TESTER

    RK9930 / RK9930A / RK9930B TUGAS RESISTAN GROUND

    TESTER Résistansi GROUND RK9930 Tester Resistensi Grounding AC Ditampilake Ing LCD TFT 5 Inci. Saiki Output Ngadopsi Umpan Balik Piranti Lunak lan Teknologi Kontrol MCM ARM Berkecepatan Tinggi Kanggo Nggawe Output Saiki stabil lan dipercaya. Saiki Output Didhukung dening DDS + Amplifier Daya Linear. Gelombang Output Murni lan Distorsi Cilik. Tester dikontrol dening mikrokomputer tunggal chip, sing nggawe pengaturan lan operasi sing gampang banget, lan nyedhiyakake kontrol jarak jauh PLC ...
  • RK2678XM Grounding Resistance Tester

    Tester Resistensi Lemah RK2678XM

    Pambuka Tester Resistensi RK2678XM Grounding Tester Resistensi RK2678XM Digunakake Kanggo Ngukur Resistensi Grounding Internal Piranti Listrik, Sing Nggambarake Resistensi (Kontak) Antarane Terminal Ground Total Piranti Listrik. Cocog Kanggo Ngukur Nilai Resistensi Antarane Casing Outer Lan Kabel Lahan Ing Jinis-jinis Motor, Piranti Listrik, Instrumen lan Meter, Alat Domestik Lsp. Seri Tes Iki ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk