Meter Tegangan Digital

  • RK149-10A/RK149-20A High Voltage Digital Meter

    Meter Digital Tegangan Dhuwur RK149-10A / RK149-20A

    Pambuka Produk Meter Digital Tegangan RK149-10Seri Seri Meter Tegangan Dhuwur Seri RK149 Minangka Meteran Tegangan Dhuwur sing Digunakake Tampilan Digital 4 Lan Setengah, Sing Digunakake Akeh Ing Sistem Daya Lan Sektor Manufaktur Peralatan Elektronik Kanggo Ukur AC Frekuensi Daya / Tegangan Tinggi DC lan Meterage Lan Lapangan liyane. Karakteristik Input Impedansi Inputansi Kanggo 1000MΩ, Cocog Kanggo Pangukuran Sumber Impedansi AC, DC Tegangan Tinggi. Polaritas O ...
  • RK1940-1/ RK1940-2/ RK1940-3/ RK1940-4/ RK1940-5 High Voltage Digital Meter

    RK1940-1 / RK1940-2 / RK1940-3 / RK1940-4 / RK1940-5 Voltage Digital Meter

    Pambuka Produk Meter Digital Tegangan Dhuwur Seri RK1940 Minangka Meter Tegangan Presisi Dhuwur sing Digunakake Tampilan Digital 4 lan Setengah, Akeh Digunakake Ing Sistem Daya Lan Sektor Pabrikan Peralatan Elektronik, Kanggo Pangukuran Frekuensi Daya AC / DC Dhuwur Lan Meterage Lan Lapangan liyane. Karakteristik Input Impedansi Inputansi Kanggo 1000MΩ, Cocog Kanggo Pangukuran Sumber Impedansi AC, DC Tegangan Tinggi. Polaritas Tegangan DC Bisa Diuji Lan Ditampilake ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Kabeh Produk