Meter LCR Digital

  • RK2811D Digital Electric Bridge

    Jembatan Listrik Digital RK2811D

    Pambuka Produk Jembatan Digital Rk2811d Minangka Generasi Anyar Instrumen Ngukur Komponen Frekuensi Rendah Dhasar Prinsip Pangukuran Paling Anyar. Nduwe Tes sing Stabil, Kacepetan Pangukuran Cepet, LCD Karakter Gedhe, Teknologi Pemasangan Lumahing, Setelan Menu Humanisasi lan Katon Apik banget. Apa Diaplikasikan kanggo Kontrol Kualitas Lini Produksi, Inspeksi Materi sing Mlebu lan Sistem Tes Otomatis Komponen Kabeh Kondisi Apik. Area Aplikasi Instrumen Iki Bisa ...
  • RK2830/ RK2837 Digital Bridge

    Jembatan Digital RK2830 / RK2837

    Pambuka Produk RK2830 Minangka Generasi Anyar Meja LCR Kinerja Tinggi Universal. Panampilan sing Apik lan Operasi sing Gampang. Produk Ngadopsi Prosesor ARM 32-Bit, Tes Cepet Lan Stabil. Ing wektu sing padha, Dilengkapi Level Sinyal 100Hz-10KHz Lan 50mv-2.0v, sing Bisa Nggawe Kabeh Persyaratan Pangukuran Komponen lan Bahan, Lan Nyedhiyakake Jaminan Kanggo Jaminan Mutu Line Produksi, Inspeksi mlebu lan Pengukuran Presisi Tinggi Laboratorium. Area Aplikasi Iki ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk