Pasokan Daya DC

  • RPS3003D-2/ RPS3005D-2/ RPS3003D-2/ RPS6002D-2/ RPS6003D-2/ RPS3003D-2/ RPS6005D-2/ RPS3010D-2/ RPS3020D-2/ RPS3030D-2 Adjustable DC Regulated Power Supply

    RPS3003D-2 / RPS3005D-2 / RPS3003D-2 / RPS6002D-2 / RPS6003D-2 / RPS3003D-2 / RPS6005D-2 / RPS3010D-2 / RPS3020D-2 / RPS3030D-2 Adjustable DC Regulated Power Supply

    Pambuka Produk RPS Power Adjustable DC Regulated DC Dirancang Kanggo Laboratorium, Sekolah Lan Lini Produksi Khusus, Tegangan Output Lan Beban Output Saiki Bisa Disetel Antarane 0 Lan Nilai Nominal Terus-terusan. Lan Kanthi Tutup Fungsi Perlindhungan Sirkuit Eksternal Lan Kasedhiya Hasil Output Kanggo 3.3V / 5.0V / 1A. Stabilitas Pasokan Daya Tegangan Output Lan Koefisien Ripple Apik banget lan Duwe Sirkuit Proteksi Sampurna. Seri Pow Iki ...
  • RPS3003C-2/ RPS3005C-2/ RPS6002C-2/ RPS6003C-2/ RPS6005C-2/ RPS3003C-3/ RPS30005C-3/ RPS6003C-3 Adjustable DC Regulated Power Supply

    RPS3003C-2 / RPS3005C-2 / RPS6002C-2 / RPS6003C-2 / RPS6005C-2 / RPS3003C-3 / RPS30005C-3 / RPS6003C-3 Adjustable DC Reguler Power Supply

    Pambuka Produk RPS Power Adjustable DC Regulated DC Dirancang Kanggo Laboratorium, Sekolah Lan Lini Produksi Khusus, Tegangan Output Lan Beban Output Saiki Bisa Disetel Antarane 0 Lan Nilai Nominal Terus-terusan. Lan Kanthi Tutup Fungsi Perlindhungan Sirkuit Eksternal Lan Kasedhiya Hasil Output Kanggo 3.3V / 5.0V / 1A. Stabilitas Pasokan Daya Tegangan Output Lan Koefisien Ripple Apik banget lan Duwe Sirkuit Proteksi Sampurna. Seri Pow Iki ...
  • KPS1610/ KPS3205/ KPS6003/ KPS1620/ KPS3010/ KPS6005 Switching Power Supply

    KPS1610 / KPS3205 / KPS6003 / KPS1620 / KPS3010 / KPS6005 Switching Power Supply

    Fitur Produk * Dikontrol dening Microprocessor (MCU), Biaya Dhuwur * Efektif * Kapadhetan Daya Tinggi, Cilik lan Kompak * Shell Aluminium, EMI Ngisor * Nggunakake Encoder Kanggo Nyetel Voltase Lan Saiki * Efisiensi Dhuwur, Nganti 88%. * Ripple & Noise Rendah: ≤30mVp-P * Output ON / OFF * Switch Switch * Tampilan Power Output Intuitif * Start Soft Tanpa Overshoot, Lindhungi Piranti Sensitif * Proteksi Cerdas: Proteksi Circuit Short Output, Lacak Proteksi Voltag (Ovp), Lacak Saiki Prot ...
  • KPS1660/ KPS3220/ KPS3232/ KPS6011/ KPS6017 Switching Power Supply

    KPS1660 / KPS3220 / KPS3232 / KPS6011 / KPS6017 Switching Power Supply

    Pambuka Produk Pasokan Daya Ngalih Seri KPS Khusus Dirancang Kanggo Laboratorium, Sekolah Lan Lini Produksi. Voltase Output lan Saiki Beban Output Bisa Disetel Kanthi Terus Antarane 0 lan Nomer Nominal. Nduwe Fungsi Perlindhungan Sirkuit Eksternal. Stabilitas Lan Koefisien Ripple Pasokan Daya Apik Apik banget, lan Uga Ana Sirkuit Perlindhungan sing Sampurna. Seri Pasokan Tenaga Iki Dikendali dening Microprocessor (MCU). Cilik lan Apik Katon Katon ...
  • RKS3010D/ RKS3020D/ RKS3030D  DC Regulated Power Supply

    RKS3010D / RKS3020D / RKS3030D DC Pasokan Daya Diatur

    Pambuka Produk RKS Power Adjustable DC Switching Voltage DC Voltage Volgage Dirancang Kanggo Laboratorium, Sekolah Lan Lini Produksi Khusus, Voltase Output Lan Beban Output Saiki Bisa Disetel Antarane 0 Lan Nilai Nominal Terus-terusan. Stabilitas Pasokan Daya Tegangan Output Lan Koefisien Ripple Apik banget lan Duwe Sirkuit Proteksi Sampurna. Bisa Digunakake Kanthi Beban Lengkap Suwe-suwe Lan Bisa Digunakake Minangka Pasokan Daya sing Diatur Uga Digunakake Minangka Stabil ...
  • RPS3003D-3/ RPS3005D-3 DC Power Supply

    Pasokan Daya RPS3003D-3 / RPS3005D-3 DC

    Pambuka Produk RPS Power Adjustable DC Regulated DC Dirancang Kanggo Laboratorium, Sekolah Lan Lini Produksi Khusus, Tegangan Output Lan Beban Output Saiki Bisa Disetel Antarane 0 Lan Nilai Nominal Terus-terusan. Lan Kanthi Tutup Fungsi Perlindhungan Sirkuit Eksternal Lan Kasedhiya Hasil Output Kanggo 3.3V / 5.0V / 1A. Stabilitas Pasokan Daya Tegangan Output Lan Koefisien Ripple Apik banget lan Duwe Sirkuit Proteksi Sampurna. Seri Pow Iki ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Kabeh Produk