Tester Resistensi DC Kurang

  • RK2518-8 Multiplex Resistance Tester

    Tester Resistensi Multiplex RK2518-8

    Pambuka Product Tester RK2518-8 Multiplex Resistensi RK2518-8 Tester Resistensi Multi-Channel Ngadopsi CPU Mainstream 32bits Saiki Lan Teknologi Pemasangan SMD Densitas Tinggi, Resolusi Warna 24 Bit 480 * 272 Tampilan LCD LCD IPS LCD Sejati, lan Tombol Fungsi Ngisor lan Down , Antarmuka Nyenengake lan Gampang Dioperasikake; Iki Digunakake kanggo Resistansi Kontak Relay, Resistansi Konektor, Resistensi Kawat, Garis Papan Sirkuit Dicetak lan Resistensi Lubang Solder, lan liya-liyane; Kompensasi Suhu Bisa ...
  • RK2514N/AN, RK2515N/AN, RK2516N/AN/BN DC Low Resistance Tester

    RK2514N / AN, RK2515N / AN, RK2516N / AN / BN DC Tester resistensi Rendah

    RK2514N / AN 、 RK2515N / AN 、 RK2516N / AN DC Tester Resistensi Rendah Ngadopsi Single Front Mainstream 32bits CPU Lan Teknologi Pemasangan SMD Densitas Tinggi, 24 Bit Warna 4.3 Inci Layar LCD lan Rotary Encoder, Kanthi Antarmuka Seger lan Operasi sing Trep; Iki digunakake ing resistensi kontak relay, resistensi sisipan konektor, resistensi kabel, sirkuit papan sirkuit dicithak lan resistensi bolongan solder, lan liya-liyane; Kompensasi Suhu Bisa Ngindhari Pengaruh Suhu Lingkungan ing Tes Kerja; R ...
  • RK2511N/ RK2512N DC Low Resistance Tester

    RK2511N / RK2512N DC Tester resistensi Rendah

    Pambuka Produk Tester Resistensi DC Seri RK2511N minangka Instrumen sing Nguji Transformer, Motor, Switch, Relay, Konektor Lan Jinis Resistensi Langsung Saiki. Akurasi Tes Dhasar Iki Bisa Nganggo 0,05%, Lan Cepet Ngukur . Instrumen Nggunakake Arus Konstan Presisi Dhuwur Dhuwur Ngliwati Pérangan Sing Diukur Lan Papat Ukur, Bisa Ngilangi Kesalahan Mimpin Kanthi Efektif; Lan Nggunakake Konversi AD Presisi Dhuwur, Cocog Kanggo Pangguna Kanggo ...
  • RK2511N+/RK2512N+ DC Low Resistance Tester

    RK2511N + / RK2512N + DC Resistensi Tester Rendah

    Tester Resistensi DC Rendah saka RK2511 / 2 Pambuka Produk Seri Tester Resistensi DC Seri RK2511N minangka Instrumen sing Nguji Transformer, Motor, Switch, Relay, Konektor Lan Jinis Resistensi Langsung Saiki. Akurasi Tes Dhasar Iki Bisa Wis Cepet 0,05%, Lan Cepet Ngukur. Instrumen Nggunakake Arus Konstan Presisi Dhuwur Kanthi Liwat Bagéyan sing Diukur Lan Papat Ukur, Bisa Ngilangi Kesalahan Mimpin Kanthi Efektif; Lan Nggunakake Konvisi Presisi Tinggi ...
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Kabeh Produk