Osiloskop Analog

  • MOS-620CH Analog Oscilloscope

    Osiloskop Analog MOS-620CH

    MOS-620 Oscilloscope Analog Osiloskop Analog, MOS-620 Oscilloscope Dual Trace Oscilloscope, Sensitivitas Maksimum 1mV / Div, Kacepetan Scanning Maksimum 0.2us / Div, Lan Bisa Ditambah Nganti 10 Kali Banjur Kacepetan Scanning Bisa Nganti 20ns / Div. Oscilloscope 6 Inch Lan Nduweni CRT Rectangular Kanthi Skala, Nduweni Kaunggulan Operasi Sederhana, Stabil lan Andal.  
Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, Meter Digital Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Kabeh Produk