Babagan Kita

Profil Perusahaan

1-200F916021O51

Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd.

Diadegake ing taun 2006, Minangka Perusahaan Teknologi Tinggi sing Darmabakti Kanggo Riset lan Pangembangan, Produksi lan Penjualan Instrumen Tes lan Pangukuran, Meter Lan Peralatan Industri sing Gegandhengan.

Meiruike Nandheske Inovasi Independen, Lan Wis Nggawe lan Nggawe Peraturan Keamanan, Peraturan Keamanan Medis, Tegangan Tegangan Ultra-Tinggi, Meter Tegangan Tinggi Digital, Penguji Rendah DC, Alat Daya Cerdas (Meter Daya) Lan Ngalihake Pasokan Daya. Perusahaan Nduwe Kelompok Personel P&P Teknis sing Wis Wis Pengalaman Kaya Wis pirang-pirang Taun, Dhewe Kanggo Nyedhiyakake Pelanggan Kanthi Produk Berkualitas lan Solusi Maju, Ngatasi Masalah Pangukuran Kanggo Pelanggan, Lan Ngapikake Efisiensi Tes lan Kualitas Produk. Sanalika, Kita Uga Bisa Desain Produk sing Disesuaikan Kanggo Tujuan Khusus lan Spesifikasi Miturut Kabutuhan Pelanggan, Supaya Saben Pelanggan Luwih Marem

Meiruike percaya manawa inovasi teknologi minangka sumber penting kanggo promosi pangembangan perusahaan. Perusahaan Aktip Ngembangake Pengembangan Teknologi Inti, Nyedhiyakake Pentinge Kanggo Inovasi Produk, Keamanan lan Fungsi Anyar, Lan Terus-terusan Ngapikake Produk Kanggo Nanggepi Tren Kualitas Kualitas Pasar. Merike Nggawe Gegayuhan kanggo Ngapikake Tingkat Manajemen lan Kualitas Produk, Lan Wis Nggawe Sistem Manajemen Mutu sing Lengkap lan Efisien Supaya Perusahaan Efektif Menanggapi Kabutuhan Pasar lan Owahi Pangembangan Produk, Produksi, Pemasaran lan Layanan Pelanggan.

Produk Meiruike Wis Diekspor Luwih Saka 20 Negara lan Wilayah kalebu Amerika Serikat, Kanada, Australia, Korea Selatan, India, Indonesia, Mesir, Arab Saudi, Hong Kong lan Taiwan, lan Digunakake ing Perkakas Rumah Tangga, Lampu LED lan Lampu, Komunikasi , Elektronik Otomotif, Lan Alat Listrik, Peralatan Listrik Medhis Lan Bidang Liyane. Sajrone pirang-pirang taun, Ekspansi Pasar Domestik lan Luar Negeri sing Terus Berhasil Nggawe Kita Prihatin Lan Dipuji dening Profesional Industri Domestik lan Luar Negeri sing Luwih akeh. Merek bakal nyedhiyakake produk sing luwih profesional lan layanan sing luwih apik kanggo mayoritas pangguna teknologi sing utama, lan bakal ngasilake nilai sing luwih gedhe kanggo para pelanggan.

Profil Perusahaan

1-200F916061WL

Tujuan lan Tujuan

Nyedhiyakake Pelanggan Kanthi Produk lan Layanan Kelas Pertama.
Nggawe Kesempatan Kanggo Pengembangan Pribadi, Nggawe Nilai sing Luwih gedhe Kanggo Pelanggan, Lan Nggawe Mupangat sing Luwih gedhe kanggo Masyarakat.

Inovasi, Sinau, Mutual Trust, Mutual Sincerity

Dhasar Inovasi Minangka Pembaruan, Sing Pandhuan Kanggo Terobosan Pasar, Jaminan Peningkatan Manajemen lan Kontrol Inovasi Teknologi. Sinau minangka Prasyarat Kanggo Inovasi lan Bagian Perusahaan sing Penting. Mutual Trust Ngarahake Ketergantungan Saling Gegandhengan Lan Gegandhengan ing antarane Karyawan, Antarane Departemen, Antarane Karyawan lan Perusahaan, Antarane Perusahaan lan Pelanggan, Lan Antarane Perusahaan lan Suplier Kanggo Nggawe Kahanan Win-Win.

1-200F916062Y42

Konsep Bakat

1-200F91609252Q     Wiwit Madeg Perusahaan Meiruike: Sawise Kasedhiya Kabeh Staf, Kerja Sregep, Persatuan lan Kerja Sama, Lan Perjuangan Wirausahawan, Perusahaan Meiruike Wis Dina Dina Iki.
Ngadhepi Tren Pangembangan Cepet Ekonomi Global, Meiruike Wis Nggawe Tujuan Anyar Kanggo Nggawe Perusahaan Kelas Pertama, Ngolah Karyawan Kelas Satu, Nyedhiyakake Pembangunan Kelas Pertama, lan Ngaktifake Perusahaan Nggawe Lacak Pembangunan Sehat, Stabil lan Cepet . Sesuai karo Kebutuhan Perusahaan Kelas Pertama, Kita Usaha Kanggo Nggawe Manajemen Standar, Desain Pribadi, Diversifikasi Produk, lan Prosedur Produksi. Kita Bakal Darmabakti Kanggo Pelanggan lan Masyarakat Kanthi Produk Berkualitas Tinggi lan Layanan Efisien lan Efisien.

1-200F9160931146Kita Nggawe Tahap Sing Bakat Bisa Dolanan Kanthi Lengkap. Pakaryan lan Keadilan Minangka Kode Etik Tim Kita. Ing Merike, Sampeyan Bisa Ngrasakake Kabungahan Wutah lan Nuduhake Sukses Sukses karo Perusahaan.
Kabeh Karyawan Merek Bakal Terus Nerusake Tim Tim sing Wani Nggawe Inovasi, Ngrebut Kesempatan, lan Bekerja bareng Kanggo Ngiyatake lan Ngapikake Manajemen Perusahaan Sakabèhé.
Kita Pancen Percaya Yen Bakal Kasedhiya, Merek Bakal Dadi Salah sawijining Perusahaan Instrumen sing Paling Pengaruh ing China. Nggoleki Masa Depan: Kebak Rasa Percaya lan Gairah!

Sertifikat Kehormatan


Hak cipta © 2021 Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Produk sing Ditampilake, Peta Situs, Meter Tegangan, Meter Digital Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur, Meter Tegangan Dhuwur Digital, Meter Kalibrasi Tegangan Dhuwur, 1000v- 40kv Digital Meter, Kabeh Produk