PRODUK HOT PRODUK

Babagan kita Bali menyang Meiruike

Industri Unggulan ing Pengujian lan Alat Ukur lan Meter.

Founded In 2006, Iku Perusahaan High-Tech Darmabakti kanggo Riset lan Pangembangan, Produksi lan Penjualan Test lan Alat Ukur, Meter lan Related Industrial Equipment.

Meruike Negesake Inovasi Mandhiri, Lan Wis Ngembangake lan Ngasilake Peraturan Keamanan, Peraturan Keamanan Medis, Ultra-Dhuwur Tegangan Tahan Tegangan Meter, Digital High-Voltage Meter, DC Low-Resistance Testers, Pengukur Daya Smart (Meter Daya), Linear Power Supplies, Lan Ngalih Power Supplies.

Meiruike Electronic

PRODUK FEATURED PRODUK

WARTA Dinamis

1-200R4151SLF 1-200R4152230F7 1-200R4151P1928 1-200R4151F0U1 1-200R415162WK 1-200R4151543157
2021-Okt-Kam

Tegangan Tinggi Digital Meter RK149-20ASerie...

[Marco] Katon ing akeh meter. Nanging, dheweke mikir yen HP3458A paling apik, sanajan padha ngenalaken luwih saka 30 taun kepungkur ing 1989. Ana wong sing nyumbang kanggo [Marco], nanging nuduhake sawetara pesen kesalahan lan nuduhake prilaku sing ora stabil nalika diwiwiti, mula dheweke butuh sawetara ndandani. Miturut [Marc...
2021-Okt-Reb

Pekerja pemilihan Georgia dipecat amarga nyuwek ...

Kantor kasebut diserang saka panyengkuyung Trump sing ngliwati undang-undang sing komprehensif sing bisa nyebabake pengambilalihan legislatif negara sing dikuwasani Republik. Kantor pemilihan ing Fulton County, Partai Demokrat Georgia, ngendika dina Senin yen rong buruh dipecat amarga nyuwek ...
2021-Sep-Sel

Pengumuman Hari Nasional Cina & Dheweke...

Pelanggan sing dihormati, Matur nuwun Kanggo Ndhukung! Dina Nasional Taun 2021 Teka, Kabeh Staf Shenzhen Meiruike Electronic Technology Co., Ltd. Ngaturaken Sugeng Liburan Para Pelanggan! Miturut Pengaturan Hari Libur Nasional 2021 Kantor Umum Dewan Negara lan Spesifik ...
2021-Sep-Sab

Enbridge bocor 10.000 galon baris 3 d...

Northern Minn Ing laporan anyar sing diluncurake dening MPCA, agensi kasebut negesake bocor ing antarane 8 Juni 2021 lan 5 Agustus 2021. Ing layang sing nyebabake laporan kasebut, 32 anggota parlemen MN nuntut supaya MPCA "nundha sementara sertifikasi Bagian 401 lan mrentah Enbridge supaya langsung ...
2021-Sep-Kem

SCI (Slaughter Company Inc.) ngumumake ...

SCI (Slaughter Company Inc.), pimpinan ing nggawe safety prasaja, announced Kajaba saka 298 seri tahan Tester voltase kanggo 290 seri tahan Tester voltase. 298 minangka tester voltase tahan 500 VAC AC, sing bisa nyedhiyakake arus output AC 100 mA. Sajrone voltase tahan AC ...
2021-Sep-Reb

Kabar Holiday Ing Mid-Autumn Festival

Para Pelanggan sing Dihormati, Miturut Preian Statutori Nasional Lan Kahanan Bisnis Perusahaan, Perusahaan Kita Bakal Liburan Saka 19 nganti 21 September, Gunggunge 3 Dina. 18 September (Sabtu), 22 September Kerja Biasa.Nalika Liburan, Yen Ana Kebutuhan Mendhese Pelanggan, P...
  • facebook
  • linkedin
  • youtube
  • twitter
  • blogger

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita